Oferă un dar pentru ca micuţa Ambra să fie la fel ca...

Oferă un dar pentru ca micuţa Ambra să fie la fel ca tine, cât mai curând!

2.379
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Ambra Maria Constantinescu este  fetiţa care, la numai 2 luni, se luptă cu o malformaţie gravă: ATREZIE DE ESOFAG (lipseşte o parte de esofag), hidronefroză bilaterală şi extrasistole la inimioară. De toate aceste malformaţii, părinţii Ambrei au aflat în momentul în care micuţa a venit pe lume, deşi în timpul sarcini  mama a făcut toate ecografele şi analizele posibile. 

Fetiţa a suferit deja prima intervenţie chirurgicală în România, pentru a putea fi hranită artificial. Din fericire, fetiţa  a fost acceptată într-un spital din Italia, unde poate fi operată curând pentru a ajunge un copil normal înainte de vârsta de 1 an care i-a fost sugerată pentru următoarea intervenţie.10710695_1497343790554563_5634286944308497750_n

Pentru Ambra, Fundaţia Umanitară „The Good Samaritean” şi Clubul Mamica Înţeleaptă vor organizat în data de, 18 decembrie 2014, ora 19:00, concertul grandios de colinde în scop caritabil, „Un Dar lângă Iesle „, la Filarmonica Oltenia.

Intrarea la eveniment va fi gratuită,  însă donaţia minimă sugerată este de 5 lei.

Mama Ambrei ne mărturiseşte că până acum micuţa ei nu a simţit niciodată gustul laptelui din cauza gravei malformaţii pe care fetiţa o are: „ Este fetita mea Ambra Maria Chirculescu!!! Micuta se luptă cu o malformaţie gravă: ATREZIE DE ESOFAG (lipseşte o parte de esofag), hidronefroză bilaterală şi extrasistole la inimioară! Am aflat de toate acestea în momentul în care s-a născut , deşi în timpul sarcini am făcut toate ecografele şi analizele posibile. După 2 zile de la naştere am ajuns la spitalul GRIGORE ALEXANDRESCU Bucureşti unde s-a făcut o primă intervenţie: i s-a introdus un tub în stomac prin care este alimentată cu seringa şi i se creşte progresiv cantitatea de lapte. Neputând să unească capetele esofagului, din cauza distanţei prea mari, s-a scos capătul superior al esofagului pe partea stângă a gâtului pe unde se poate elimina saliva!
Din acest motiv, Ambra NU MĂNÂNCĂ PE GURIŢĂ, încă nu a simţit gustul laptelui ..!!!! Operaţia finală se va realiza în Italia unde se va reconstrui esofagul prin „alongaţie”, adică prin tragerea de cele 2 capete ale esofagului în câteva intervenţii.
Însă toate investigaţiile şi recuperarea necesită aproximativ  8-10.000€ de care părintii nu dispun!
Am încercat să cerem ajutor mai multor fundaţii însă din pacate nu am primit niciun răspuns , motiv pentru care vrem sa facem o campanie în acest sens pentru donaţi astfel încât orice suma contează!”

Pentru toate intervenţiile de care Ambra are nevoie, părinţii ei cer ajutorul semenilor lor. Pentru viitorul fetiţei şi cea mai mică sumă de bani poate însemna o rază de speranţă. Tocmai de aceea, oamenilor care doresc să ajute le sunt puse la dispoziţie următoarele conturi bancare:

Un cont BRD
CHIRCULESCU IONUT CRISTIAN
RO06BRDE290SV52477882900,
0767536679 mama Parmena Chirculescu
0760570779 tata Chirculescu Cristian

Cont Paypal: cris.cristian02@yahoo.com
sau locatii unde puteti dona:

**Salon La Belle Femme
*Salon ID Studio
*Atelier de Machiaj- L’Art Sublime
*Magazin BeFamous
*Clas Foto Video
*Jump GYM Body SPA

 

Pentru mai multe detalii despre acest caz: https://www.facebook.com/pages/Donatie-pentru-Ambra-Maria-Chirculescu-Atrezie-de-esofag/1489510494671226.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.