CJE Dolj mândri că sunt români

CJE Dolj mândri că sunt români

738
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Județean al Elevilor Dolj a sărbătorit Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, alături de toți craiovenii, unde au asistat la parada din centrul orașului.

Obiectivul membrilor CJE Dolj a fost acela de a implica şi spectatorii paradei, adresându-le întrebarea “De ce vă mândriți că sunteți români?”, ale căror răspunsuri au fost scrise de participanți pe panoul realizat de Consiliul Județean al Elevilor special pentru acest eveniment.

Locuitorii Craiovei s-au arătat mai mult decât dornici să-și împărtășească spiritul patriotic, având astfel numeroase motive de mândrie la adresa naționalității lor.

Președintele Consiliului Județean al Elevilor Dolj, Mihnea Barbu, declară cu entuziasm că acţiunea lor a fost una care a avut succes la public şi că vor mai organiza astfel de evenimente încurajaţi fiind de modul în care oamenii au reacţionat: “Deși afară era extrem de frig, am fost plăcut surprinși să vedem atâtea persoane cu zâmbetul pe buze ce priveau cu mândrie desfășurarea paradei. Am întâlnit  români adevărați cu atâtea motive de bucurie legate de ziua de 1 Decembrie si de țara lor. Români ce iubesc zonele turistice cu care se mândrește țara noastră. Români ce își respectă tradițiile și care știu să le valorifice. Români ce prețuiesc dansul si muzica poporului lor. Români care iubesc România și nu în ultimul rând,  români cu o vastă experiență de viață ce își au speranța în noi, tinerii, reprezentanții generației noastre. Toate aceste lucruri ne încurajează  să mergem mai departe și să continuăm activitățile Consiliului Județean al Elevilor Dolj” .

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.