Paula Seling va concerta în scop caritabil pe scena Teatrului “Marin Sorescu”

Paula Seling va concerta în scop caritabil pe scena Teatrului “Marin Sorescu”

744
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Paula Seling va deschide mâine, 5 decembrie 2014, de la ora 19.00, sezonul colindelor pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, în cadrul concertul caritabil „ColinDAR cu Paula Seling”. Concertul se află la cea de-a VIII-a ediţie şi este organizat de Asociaţia Vasiliada.

Alături de Paula Seling, vor urca pe scenă: Corul mimico-gestual „ANGHELOS”, Corul Liceului de Arte „Marin Soresc” şi Grupul Psaltic „Sf. M. Mc. Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova.

Concertul va fi deschis cu un recital de colinde susţinut de Grupul Psaltic „Sf. M. Mc. Dimitrie”, al Catedralei Mitropolitane din Craiova şi de Corul Liceului de Arte „Marin Sorescu”.

Ca în fiecare an, o parte din colindele interpretate de Paula Seling vor fi transpuse în limbaj mimico-gestual de Corul „Anghelos”, format din elevi cu deficiente de auz şi vorbire, elevi ai Şcolii Speciale „Sf. Vasile”, din Craiova.

„ColinDAR cu Paula Seling” se doreşte a fi, în egală măsură, un eveniment de atragere de fonduri şi, totodata, o modalitate de a cultiva şi promova sentimentul de responsabilitate socială în rândul craiovenilor.

Biletele se găsesc la sediul Asociaţiei Vasiliada, str. Fraţii Buzeşti, nr. 20, Craiova (vis-a-vis de Hotelul Green House), tel. 0251.521.040 sau la casa de bilete a Filarmonicii Oltenia.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.