După Bruxelles, Primăria Craiova o mai pune de-o petrecere, acasă, în Bănie

După Bruxelles, Primăria Craiova o mai pune de-o petrecere, acasă, în Bănie

943
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Asociația ”Craiova Capitală Culturală Europeană 2021” (ACCCE 2021), patronată de Primăria Craiova, organizează un nou eveniment ”de gală”, de data aceasta acasă, în Bănie. Un ”Bal Vienez” dedicat înființării ”Clubului partenerilor”, după cum se arată într-o știre postată în secțiunea ”Media” a site-ului craiovaculturală.ro, proaspăt lansat la Bruxelles într-un club belgian exclusivist, laolaltă cu sigla de oraș candidat. Și, ca o observație, vechiul logo cu Craiova Capitală Culturală nici măcar nu a fost înlocuit pe site-ul oficial al municipalității cu noua ”identitate vizuală”, în condițiile în care reprezentanții ACEEE 2021 au transmis presei rugămintea de a înlocui vechile sigle. 

site primarie

 

A fost Bruxelles, să fie și Bănia 

Dacă belgienilor de elită le-a fost dat să afle înaintea oltenilor cum va arăta ”identitatea vizuală” a orașului care-i reprezintă – pe motiv că la Bruxelles se află factorii de decizie care stabilesc câștigătorul -, organizatorii s-au gândit că este nevoie să se întoarcă ”în timp”, dar și ”cu gândul spre viitor” și să dea un bal și în inima Băniei, pentru – cităm din știrea cu pricina – ”primii parteneri ai Asociației „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”, dar și potențiali noi parteneri, dornici să susţină acest proiect”.

Pe site-ul dedicat competiției există o secțiune denumită Clubul partenerilor, în care este explicat punctual ce este, ce își propune și cine poate deveni partener al ACCCE 2021.

Revenind la enunțul știrii, aflăm, așadar că Balul va avea loc ”în contextul constituirii Clubului Partenerilor Craiova 2021”. 

craiova capitala

 

Redăm, mai jos, întregul text, postat (după data afișată) chiar în ziua evenimentului de la Bruxelles, respectiv 28 noiembrie 2014:

”În contextul constituirii Clubului Partenerilor Craiova 2021, a fost gândit un eveniment de gală, care să aducă alături, într-un cadru deosebit, primii parteneri ai Asociației „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”, dar și potențiali noi parteneri, dornici să susţină acest proiect.

Balul Vienez, care va avea loc pe 13 decembrie, ora 19:00, în cadrul Oltenia Ballroom va reprezenta vizual şi senzorial, o întoarcere în timp, iar ca obiectiv va fi cu gândul spre viitor, la Capitala Culturală a Europei pentru anul 2021”.

Și, totuși, pe când un nou eveniment de gală dedicat tuturor craiovenilor, rugați, de altfel, să suțină și să creadă în proiectul Craiova Capitală Culturală Europeană 2021?



6 COMENTARII

  1. #1
    mnz
    Banned
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     in club
    Mesaje
    2967

    vizual si senzorial. analfabeti.

  2. #2
    @#I
    Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    214

    Gluma asta, organizată de primărie, cu Craiova , CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ, va rămâne în Istoria universală a farselor de prost-gust.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3233

    Probabil Craiova, capitala inculturii europene, mai degraba..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    38

    poate kpitala foamei,a saraciei,a somajuluipana in 2021 nu va mai fi alcoolguta primar si dup-aia vor incepe anchetele pe ce s-au dat banii

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3326

    oare ea stie cate azile de batrani are in judet?a fost in vizita la ele vreodata?fara familie ,unde crede ca va ajunge si ea?aaaaaaaaaa nu va mai prinde?

  6. #6

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22365

    Bună ziua,

    Am primit invitația adresată Craiova Forum de a participa la Balul Partenerilor, eveniment organizat de Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană 2021.

    Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de noi, însă ne vedem nevoiți să declinăm invitația. Considerentele care stau la baza deciziei noastre țin de lipsa de transparență privind modul de gestionare și cheltuire a banilor publici pentru activitățile organizate și derulate de ACCCE 2021.

    Sperăm că, la un moment dat, comunicarea dintre Asociație, întreaga mass-media locală și cetățeni va fi una normală și deschisă. Vom acorda, în continuare, sprijinul nostru pentru promovarea evenimentelor instituțiilor de cultură din Craiova așa cum am făcut-o totdeauna.

    Cu stimă,

    Redacția Craiova Forum

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.