(Video/Foto) Percheziții în Dolj, într-un dosar cu furt de carburant

(Video/Foto) Percheziții în Dolj, într-un dosar cu furt de carburant

1.241
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj efectuează 45 de percheziţii în judeţele Argeş, Mehedinţi, Olt şi Dâmboviţa, luni, 8 decembrie. Descinderile au loc la sediile unor societăţi comerciale, puncte de lucru ale acestora, domiciliile sau reşedinţele unor persoane fizice în vederea identificării unor mijloace materiale de probă, documente sau bunuri ce au făcut obiectul unor infracţiuni de furt. perchezitii 1

Din cele 45 de locaţii unde se desfăşoară percheziţiile, 19 sunt în Dolj, 21 în judeţul Argeş, câte 2 în judeţele Mehedinţi şi Olt şi una în judeţul Dâmboviţa.

Conform anchetatorilor, în cursul anului 2014, mai multe persoane din cadrul unei societăţi de transport a produselor petroliere au sustras şi valorificat ulterior cantităţi mari de de carburant. Prejudiciul activităţilor infracţionale depăşeşte 100 000 euro.

Persoanele suspecte vor fi conduse la sediul IPJ Dolj pentru audieri.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3324

    asa tata.fara gainarii.direct cisterna si vagonul

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    39

    ce crezui k la tel drum

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2154

    Da la nivel mare tata

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.