Dolj: Și-a renovat casa cu banii primiţi ca ajutor social în Marea...

Dolj: Și-a renovat casa cu banii primiţi ca ajutor social în Marea Britanie

1.209
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vestea că un bărbat de etnie romă, din comuna doljeană Argetoaia, şi-a construit o casă cu banii primiţi ca ajutor social în Marea Britanie, a făcut înconjurul țării, după ce a apărut în ediția electronică a Daily Mail. Ion Lazăr (foto: Daily Mail), de 36 de ani, spune că și-ar fi ridicat casa numai cu sprijinul fiinanciar acordat de englezi. 

screenshot.198

 

Doljeanul strânge fier vechi în Londra, dar nu câștiga suficient cât să-i fie oprite taxe. În consecință, a cerut și a primit ajutoare sociale de 1.700 de lire sterline pe lună, potrivit Daily Mail. Cum nu s-a sfiit să recunoască că din banii primiți pe spatele britanicilor a reușit să-și ridice o casă cu etaj, acasă, în Dolj, Ion Lazăr a devenit rapid subiectul mai multor reportaje.

Potrivit Mediafax, Lazăr a venit în Marea Britanie cu alţi cinci imigranţi în momentul în care au fost ridicate restricţiile privind piaţa muncii pentru România, în ianuarie 2014. În aprilie, el a apărut într-un alt documentar difuzat de Channel 5 care urmărea viaţa romilor din Marea Britanie. El dezvăluia atunci că intenţionează să strângă banii din ajutoarele sociale pentru a-i duce acasă la familia sa. „Ştiu că este foarte, foarte uşor să iei ajutoare în Anglia … Îmi dă o casă gratuit, îmi dă bani, îmi dă de toate„, declara el.

Sunt foarte fericit pentru că în Anglia am făcut aceşti bani. Ce poţi spune – mulţumesc Anglia, m-a ajutat. Am tot ce îmi trebuie acum. Cred că în doi sau trei ani voi face 60.000 de lire sterline, poate şi mai mult„, afirmă în prezent Lazăr, potrivit Daily Express.



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-10-2008
    Mesaje
    496
    Citat Mesaj initiat de NoMAcK
    Si mie pe un post de inginer NOC imi ofereau 1500 de lire in Londra…. Salariu de expat, cica.

    Dracu’ te-a pus sa te duci la scoala???
    In urmatorii ani fie Marea Britanie iese din UE, fie se impun restricții tarilor subdezvoltate. Nu stiu cat ne mai suporta tarile dezvoltate din uniune.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2008
    Mesaje
    24

    Ar face orice, doar sa nu munceasca

  3. #3

    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Bucuresti
    Mesaje
    1220

    Si mie pe un post de inginer NOC imi ofereau 1500 de lire in Londra…. Salariu de expat, cica.

    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2199

    la noi totul este posibil

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.