Laurențiu Diaconu și-a dat demisia din funcţia de director al Zonei Metropolitane...

Laurențiu Diaconu și-a dat demisia din funcţia de director al Zonei Metropolitane Craiova

772
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acesta a renunțat chiar în această dimineață la funcţia de director al Zonei Metropolitane Craiova, iar motivația a fost de natură profesională, personală și politică.

El a mărturisit că relația sa cu Antonie Solomon s-a înrăutățit în ultimul timp, și că nu mai poate să-și exercite atribuțiile din momentul în care primarul s-a reîntors în funcție. „Pentru minea, a lucra în Primărie acum, este ca într-un SRL cu un patron.Vreau să-l scutesc pe Antonie Solomon de prezența mea.”, a afirmat Laurențiu Diaconu.

Fostul director al Zonei Metropolitane Craiova a amintit și despre episodul mutării biroului său în cel al purtătorului de cuvânt al Primăriei și dorește prin această demisie să-și delimiteze activitatea de cea a lui Solomon.

Din câte ştiu, înlocuitorul meu în funcţia de director executiv al Zonei Metropolitane Craiova va fi fostul prefect de Dolj, prietenul meu Eugen Georgescu. Nu am primit informaţia în mod oficial, dar zvonurile în acest sens sunt”, a declarat Laurenţiu Diaconu.

Ex-directorul ZMC spune că nu ştie dacă, la această oră, mai e coleg de partid cu Georgescu. “Nu aş şti să vă spun dacă mai e membru PDL sau nu. A fost prefect şi, deci, apoilitic, iar apoi, după ce a plecat de la prefectură, nu ştiu dacă a revenit în partid. El activa la organizaţia judeţeană”, a mai spus Diaconu.




2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    741

    director al zonei metropolitane craiova asta cu ce se mai ocupa vreau sa stiu si eu sau doar o sectie unde se mai distribuie bani?

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    978

    E numai una dintre multele joburi unde anumiti pilosi paraziti primesc multi bani cadou.

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.