Week-end de excepţie, la Fabrica de Poveşti electroCOLIBRI!

Week-end de excepţie, la Fabrica de Poveşti electroCOLIBRI!

673
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fabrica de Poveşti electroCOLIBRI a pregătit pentru publicul său un alt week-end de excepţie, pe parcursul căruia cei mici sunt aşteptaţi să ia parte sâmbătă, 13 decembrie, la spectacolul „Albă ca Zăpada”, iar duminică, 14 decembrie, de la ora 11:00, la spectacolul „Prinţul Broască”,  şi de la ora 17:00, la spectacolul atelierelor Fabricii de poveşti.

 

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 18:00, este programată frumoasa poveste Albă ca Zăpada, adaptare după Fraţii Grimm, scenariul şi regia Iulia Cârstea. Scenografia este semnată Eustaţiu Gregorian, iar muzica Alin Macovei –  Moraru. Din distribuţie fac partealba ca zapada actorii: Adriana Ioncu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

 

Duminică, 14 decembrie 2014, la ora 11:00,  e vremea pentru Prinţul Broască, dramatizare de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, în regia lui Todor Valov, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi confecţionate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska, îi are în distribuţie pe actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoş. Spectacolul a fost distins cu Premiul special al juriului  la Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver” de la Galaţi, din luna noiembrie a acestui an.Printul Broasca

 

Tot duminică, 14 decembrie, dar de la ora 17:00, intră în scenă peste 100 de copii, cu vârste curprinse între 4 și 7 ani, care au urmat cursurile atelierelor Fabricii de poveşti electroCOLIBRI şi au descoperit tehnici de animație, în perioada octombrie – decembrie 2014: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisăcaru), Fabrica de poveşti (coord. Adriana Teodorescu), Primul pas pe scenă şi Unde cu poveşti (coord. Alis Ianoş), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu), Gazetarul de teatru şi Bebeti – magazinul de teatru (coord. Laura Pumnea), Puppets occupy screen (coord. Iulia Enculescu).

Spectacolul atelierelor Fabricii de poveşti este coordonat și prezentat de actriţa Rodica Prisăcaru.

 

Înscrieri pentru un nou ciclu de ateliere se vor face la Teatrul pentru copii şi tineret “Colibri” după data de 10 ianuarie 2015.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.