Primul târg de fashion din oraş

Primul târg de fashion din oraş

752
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un “altfel” de eveniment s-a desfăşurat în acest week-end în oraşul nostru care începe să prindă viaţa şi pe parte de fashion. Oameni cool, stilaţi şi originali au fost prezenţi la prima ediţie a Târgului de design vestimentar şi accesorii by CoolhuntingAffairs –  Craiova.

Evenimentul s-a dorit a fi unul cultural şi social, şi  tocmai de aceea, organizatorii târgului îşi propun ca acesta să devină unul de amploare atât pentru designerii craioveni, cât şi pentru publicul prezent la târg: „Am organizat acest eveniment tocmai din dorinţa de a aduce ceva nou pe acest plan în oraşul nostru în care nu a există aşa ceva până în prezent, faţă de Bucureşti, acolo unde am locuit 5 ani,  şi unde astfel de evenimente au loc săptămânal. Această mână de oameni talentaţi i-am întâlnit online şi astfel mi-am dorit să fac posibilă această primă ediţie a târgului, eu ,de curând, specializându-mă şi pe zona de styling vestimentar lucru care m-a ambiţionat şi mai tare. (…) În primul rând, sper ca designerii prezenţi să se dezvolte, iar evenimentul să îi încurajeze pe alţii să facă treabă bună şi să fie creativi în contextul acesta, iar pentru publicul larg, îmi doresc să aprecieze hainele designerilor, viziunea lor pentru că toţi fac creaţii unice sau în ediţii limitate, şi sper să îşi cultive un stil vestimentar propriu”, ne-a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, Eli Adam, stilist vestimentar.DSC_0051

Târgului de design vestimentar şi accesorii s-a diferenţiat faţă de restul târgurilor de handmade, organizate până acum în Craiova, prin foarte multe elemente: „Pentru prima ediţie a acestui târg, i-am selectat pe designerii care au studii în domeniu, care au urmat cursurile şcolilor de specialitate şi practic, acesta este punctul nostru forte, faptul că evenimentul este unul de nişă”, a adăugat Eli Adam.

Designerii care au participat la Târgul de design vestimentar şi accesorii au prezentat haine şi accesorii care se adresează unui public variat, paleta cromatică şi de texturi a materialelor fiind una foarte diversificată.

Designerii foarte încântaţi de această primă ediţie a târgului

DSC_0154„Târgul în sine este o noutate şi cu surprindere observ că suntem foarte mulţi designeri în oraş. Este plăcut să întâlnit astfel de evenimente în Craiova şi că există o astfel de iniţiativă”, a afirmat plină de entuziasm, designerul Miss No.

„Este primul târg de design vestimentar, foarte bine organizat şi ne pune şi pe noi pe harta oraşelor în care se organizează evenimente tari şi sunt foarte mulţi oameni care fac acest lucru şi ar fi păcat să nu fim promovaţi. (…)  Încerc să fac hainele cât pot de unicat, chiar dacă folosesc acelaşi material, încerc să vin cu noi detalii pentru fiecare model pentru că fiecare om este diferit. Mă adresez femeilor sofisticate şi atente la detalii, cu personalitate complexă”, a spus un alt tânăr designer ambiţios, Miquelle.DSC_0130

La eveniment au fost prezenţi şi bloggeri craioveni

Printre participanţii la eveniment, am întâlnit şi un tânăr blogger de modă care s-a declarat foarte încântat de acest târg: „Ca blogger, sunt super încântată că a fost organizat acest târg în Craiova şi că lucrurile încep să se mişte şi în oraşul nostru. Am fost foarte încântată să descopăr că există foarte mulţi designeri tineri în Craiova, care fac o treabă destul de bună, să descopăr oameni plini de entuziasm. În urma târgului, am cunoscut designeri cu care urmează să colaborez”.

DSC_02171Atmosfera evenimentului a fost una foarte relaxantă, tinerii designeri fiind foarte deschişi faţă de vizitatorii târgului cu care au stat de vorba la o cafea, le-au împărtăşit poveştile lor şi le-au oferit sfaturi vestimentare, chiar acum în prag de sărbători.

Vor urma şi alte ediţii ale acestui târg, aşa cum organizatorii evenimentului au declarat pentru Craiova Forum.

Sursa Foto: www.idareyoutobefashion.com .



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.