(FOTO) Update: ”Doreii” de la Termo au tăiat un cablu CEZ în...

(FOTO) Update: ”Doreii” de la Termo au tăiat un cablu CEZ în cartierul 1 Mai

908
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

O locuință din cartierul 1 Mai a rămas fără electricitate, în această dimineață, după ce o echipă de angajați ai SC Termo Craiova SRL care efectua o lucrare la o conductă de apă caldă, a distrus un cablu de alimentare CEZ cu excavatorul. După nefericita întâmplare, muncitorii nici nu s-au sinchisit să anunțe compania de electricitate, dar s-au grăbit să acuze CEZ de neglijență pentru că nu a îngropat cablul la o mai mare adâncime. 

Termo Excavator

”I-am și avertizat să aibă grijă pentru că exact prin zona unde intenționau să sape trece cablul de alimentare a locuinței mele, cablu care vine de la blocul de vizavi. Au zis că nu e nicio problemă. La scurt timp, a bubuit tot. Au băgat excavatorul și au tăiat cablul”, se plânge craioveanul care a fost lăsat în întuneric. Dar și în frig. Spre ghinionul lui, casa îi este încălzită de o centrală pe curent.

De vină sunt ăia de la CEZ, că l-au băgat la suprafață”, s-au apărat ”Doreii” în fața omului lăsat fără curent. În tot acest timp, CEZ-ul stătea liniștit, fiindcă nimeni nu anuțase problema.

Contactați de Craiova Forum, reprezentanții CEZ ne-au confirmat că nu știau despre acest incident, urmând ca o echipă a companiei să meargă la fața locului pentru a reconecta consumatorul, dar și pentru a constata daunele.

Termo 1

Update, 0ra 12:10:

Potrivit directorului SC Termo Craiova SRL, Florin Lungu, problema a fost rezolvată, iar angajații societății care au produs avaria vor fi sancționați pentru neglijență în serviciu. ”Ne cerem scuze față de cetățenii afectați pentru disconfortul creat. Cât despre angajatii Termoficarii din cauza cărora s-a produs evenimentul, aceștia vor fi sancționați disciplinar pentru neglijență”, a precizat, pentru Craiova Forum, Florin Lungu, administratorul SC Termo Craiova SRL.

La rândul lor, reprezentanții CEZ au transmis Craiova Forum că tura operativă s-a deplasat la fața locului, pentru a realimenta cu energie electrică locul de consum afectat. ”Din primele cercetări la fața locului s-a constatat faptul că un cablu subteran terț, aparținând consumatorului, a fost avariat în urma lucrărilor desfășurate de un constructor, în zonă”, a precizat Diana Beletei, specialist Relații Publice CEZ RomâniaPotrivit acesteia, ”persoana care a cauzat daunele este obligată să achite contravaloarea acestora. În acest sens, constructorul va desfășura toate demersurile necesare pentru soluționarea situației”.

Pentru orice deranjament electric semnalat, cetățenii sunt rugați să se adreseze operatorilor de la Info Linia CEZ, apelând numărul unic 0251.929, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, număr cu tarif normal în rețeaua națională și să aștepte sosirea turei operative care va lua măsurile necesare pentru remedierea deranjamentului.

 

 



7 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22379

    asa era de mare sobolanu )

  2. #2
    Troll
    Data de inscriere
     12-08-2008
    Locatie
     Random Access Memories
    Mesaje
    1811

    Ce surpriza frumoasa de Craciun

    Tanar si nelinistit.
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     04-07-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    64

    Dorel de Romania unic!

    Nu!
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2214

    vai de capul lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2008
    Mesaje
    796

    avea mare coada dorele ?

    0766204697
  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3276

    Felicitari pt articol . Se mai intampla..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3398

    haha.era normal

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.