Craiova: Birouri ”open space” de relații cu publicul, la Cadastru

Craiova: Birouri ”open space” de relații cu publicul, la Cadastru

1.427
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Cetățenii care au de rezolvat diverse treburi la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj vor sta faţă în faţă cu angajaţii cărora le înmânează documentele, după ce, marți, 16 decembrie, conducerea instituției a inaugurat noile birouri de relaţii cu publicul, în stil ”open space”.

OCPI Dolj 2

Potrivit directorului OCPI Dolj, Mihai Cilibiu, modelul de ”ghișee” deschide este împrumutat de la sistemul bancar din România şi de la unele instituţii publice din ţară. „Pe o suprafaţă de 3 metri pătrați se înghesuiau câteodată şi 40-50 de persoane. Acest model ”open space” pe care l-am văzut în instituţii moderne – instituţii bancare şi instituţii publice, l-am adoptat tocmai pentru a mări spaţiu de deschidere către cetăţeni şi a oferi petenţilor posibilitatea să se simtă confortabil. Avem canapele, scaune noi, moderne, unde cetăţenii se pot odihni până ajung la operatorii noştri de la birou care pot fi şi ei mai relaxaţi în interacţiunea cu cetăţenii. Este prima dată la Dolj când se întâmplă asta, iar eu m-am inspirat de la colegii din ţară, care sunt mult mai avansaţi. Am fost în 10 judeţe, în cele şase luni de mandat, şi am văzut că se poate şi modern şi am zis că şi Doljul are nevoie de o instituţie publică modernă şi deschisă pentru public”, a mai afirmat Mihai Cilibiu.

Ne-am propus să fim moderni, să evoluăm în relaţiile cu cetăţenii, iar acest model „open space”, fără ghişee, fără aglomeraţie şi cu angajaţi cât mai profesionişti aş vrea să fie etalonul care va da tonul de acum înainte în OCPI  Dolj”, a declarat Cilibiu. OCPI Dolj 1

„Constat cu bucurie că un director tânăr se preocupă de îmbunătăţirea calităţii deservirii cetăţenilor şi sper în continuare că OCPI va ajunge la un nivel cât mai ridicat la acest capitol, fiind o instituţie care este foarte aglomerată. Îl am coleg pe domnul director în Comisia Judeţeană de Fond Funciar şi ştiu cu câte probleme se confruntă. Avem de finalizat Legea 165 şi ştiu că în perioada următoare OCPI va avea o activitatea foarte încărcată. Dânsul face eforturi să îmbunătăţească activitatea instituţiei pentru a putea deservi cetăţenii în condiţii cât mai bune în condiţiile în care numai anul acesta a avut 153.000 de cereri”, a declarat prefectul judeţului Dolj, Sorin Răducan.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.