Cartoon Network trimite bucurie pe hârtie

Cartoon Network trimite bucurie pe hârtie

1.632
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cartoon Network încurajează copiii ca în perioada, 17 – 21 decembrie, să trimită gânduri bune bunicilor, părinţilor sau prietenilor prin intermediul cărţilor poştale clasice. Această iniţiativă face parte din campania „Trimite bucurie pe hârtie” ce se desfăşoară în nouă oraşe ale ţării – Bucureşti, Timişoara, Oradea, Craiova, Braşov, Baia Mare, Constanţa, Cluj Napoca şi Iaşi.

În cadrul campaniei „Trimite bucurie pe hârtie”, Cartoon Network promovează folosirea cărţile poştale clasice pentru a încuraja apropierea dintre generaţia copiilor atraşi din ce în ce mai mult de mediul digital şi cea a părinţilor şi bunicilor care îşi aduc aminte cu nostalgie de mesajul scris, primit pe suport de hârtie, care aducea o notă personală în plus.Bucurie pe hartie 01

În această perioada, Cartoon Network va distribui gratuit miile de gânduri bune scrise de cei mici pe cărţile poştale cu personajele de desene animate preferate: Finn şi Jake din serialul „Să-nceapă aventura” şi Gumball şi Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

Copiii sunt invitaţi să trimită mesajele din Magazinul Noriel aflat în ElectroPutere Parc – în perioada 17-19 decembrie în intervalul orar 16:00-20:00 şi în perioada 20-21 decembrie în intervalul 12:00-20:00.

În plus, până pe 31 decembrie, Cartoon Network şi Clopoţel.ro îi invită pe copii să descopere cele mai noi jocuri de iarnă alături de personajele lor preferate pe site-ul http://cnwinter.cartoonnetwork.ro. Cei care vor răspunde la întrebarea „Care este cea mai distractivă activitate de iarnă şi de ce?” pot câştiga sute de premii atractive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.