Alexandru Păuna – Obiectiv de Liga I în handbalul masculin craiovean

Alexandru Păuna – Obiectiv de Liga I în handbalul masculin craiovean

1.061
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Echipa de handbal masculin CS Universitatea Craiova a avut un tur de campionat peste așteptări, terminând pe poziția a cincea în clasamentul Seriei a II-a din Divizia A, cu 27 de puncte, două mai puține față de CS Universitatea Cluj, echipă aflată pe ultima treaptă a podiumului. Oltenii ar putea aborda cea de-a doua parte a sezonului fără Alexandru Păuna, golgheterul alb-albaștrilor, cu peste 100 de goluri marcate în tur. Încă handbalistul Craiovei, Alexandru Păuna vorbit într-un interviu pentru Craiova Forum despre șansele ca el să mai continue în Bănie și în retur, dar și despre evoluția oltenilor în prima parte a sezonului actual.

 MUS_3722

Reporter: Înainte de toate, povestește cum ai ajuns la Craiova?

Alex Păuna: Am ajuns la Craiova în urmă cu cinci ani. Înainte evoluasem un an la Romvag Caracal, un an nefericit în care am avut o accidentare urâtă, ruptură de ligament și menisc, imediat după ce revenisem după o altă accidentare. Aproape că renunţasem să mai practic acest sport. Am venit în probe la Craiova, unde l-am întâlnit pe domnul Dumitrescu care îşi dorea reconstrucţia echipei cu tineri dornici de afirmare.

Reporter: Cum te-ai apucat de handbal? Ce te-a făcut să alegi acest sport?

Alex Păuna: La vârsta de nouă ani. Mi-a plăcut pentru că este un sport dinamic, în care trebuie îţi pui mintea la contribuţie.

Reporter: Care este jucătorul tău preferat?

Alex Păuna: Uwe Gensheimer. MUS_3730

Reporter: O primă jumătate de sezon cu rezultate „peste așteptări” pentru Craiova, așa cum s-a exprimat domnul Popescu. Care sunt, însă, concluziile tale?

Alex Păuna: Într-adevăr a fost un tur bun. Locul 5 este mai mult decât onorabil, ţinând cont de loturile, condiţiile si pretențiile celorlalte echipe.

Reporter: Am înțeles că ți-ai dori să pleci la o echipă din Liga Națională. Ai discutat cu cineva, ce oferte ai?

Alex Păuna: Mi-aș dori evoluez în prima ligă! Voi vedea dacă voi merge la o echipă din prima ligă sau una din liga secundă, o echipă care îşi doreşte promovarea. De la domnul profesor știu că cei de la Târgu Jiu au fost interesaţi, dar a picat din anumite motive. Piteștiul este o echipă cu care am avut discuţii pentru o eventuală colaborare, fie de acum, fie din vară. Ei îşi doresc ca la anul să se bată la promovare. Oferte și discuţi mai sunt, dar, deocamdată, nu este nimic concret.

Reporter: Care sunt șansele ca tu să mai continui la CS Universitatea și din retur?

Alex Păuna: Șansele sunt 50%! Voi pleca numai dacă o să merite și dacă voi avea înţelegere din partea clubului, pentru că mai am contract până în vară.

Reporter: Care ar fi lucrurile pozitive din perioada petrecută la Craiova? MUS_3740

Alex Păuna: La Craiova am avut posibilitatea să evoluez meci de meci, si asta datorită domnului Dumitrescu care a avut încredere în mine.

 

Suntem singura echipă care nu are sprijinul Primăriei Craiova

 

Reporter: Dar dezamăgirile?

Alex Păuna: Întotdeauna am trăit cu dezamăgirea că suntem singura echipă care nu are sprijinul Primăriei Craiova si nu o să pot să înţeleg asta.

Reporter: Pe ce loc crezi că va termina Craiova această ediție de campionat?

Alex Păuna: Cu siguranţă, în primele 5, dar cred totuşi că locul 3 este accesibil.

Reporter: Ai urmărit evoluția fetelor la Campionatul European? Cum ți s-a părut? Pe ce loc crezi că vor termina?

Alex Păuna: Am urmărit fiecare meci. Pot să spun că au avut puțin ghinion în meciurile cu Danemarca si Ungaria. Mai sunt meciuri de jucat, o să vedem ce va fi, cred că o să se claseze în primele 8.

Reporter: Și în ultimul rând, un mesaj pentru iubitorii handbalului din Craiova

Alex Păuna: Tuturor iubitorilor handbalului le mulţumesc pentru că au fost alături de noi și la bine și la greu. Sărbători fericite!

 

Florin Tomescu

Foto: Remus Badea



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.