Craiova: Noi controale ANAF, la ”Marlorex”

Craiova: Noi controale ANAF, la ”Marlorex”

2.143
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Inspectorii Direcţiei Regionale Antifraudă Târgu-Jiu fac de o săptămână verificări la Centrul Comercial ”Marlorex” din Craiova. Potrivit patronului, Ghiță Bloj, inspectorii au blocat toate porțile și se verifică toate documentele mărfurilor și ale societăților. Anul trecut, în aceeași perioadă, reprezentanții ANAF au făcut o serie de controale de-a lungul unei luni întregi, fapt care a dus la proteste din partea comercianților. Recent, și ”Frigoriferul” din Craiova a fost vizat de inspectorii ANAF.

În decembrie anul trecut, comercianții din Marlorex au aruncat sute de kilograme de fructe, în semn de nemulțumire că activitatea de comerț le-a fost blocată, iar marfa s-a strict. De altfel, la câteva săptămâni, administratorii unor firme care ființează la Marlorex au dat foc unui cap tractor, tot în semn de protest. Aceștia au acuzat ANAF-ul încearcă astfel să le saboteze afacerile pentru a crea un cadru favorabil altor centre comerciale.

Interesant este că, în februarie 2014, unul dintre inspectorii antifraudă care au participat la control, Ion Durlă, a susţinut într-o declarație video că el şi colegii săi au fost obligaţi de şeful Direcţiei Regionale Antifraudă 4 Târgu-Jiu, Adrian Paul Voicu, să “intimideze” şi să “obţină declaraţii neadevărate” împotriva unora dintre administratorii firmelor din Complexul Marlorex Craiova.

Foto: arhivă

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     10-07-2008
    Mesaje
    111

    ,, Parerea”

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3286

    Nici nu stii unde dracu e dreptatea.. O fi la ANAF.. O fi la Marlorex.. ?!.. Nu o fi niciunde?!..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3387

    astora le e foame doar de sarbatori?pai ceilalti fac ce vor tot anul si acum au acte in rwgula PROBABIL

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.