Se premiază profesorii sau antrenorii de excepţie

Se premiază profesorii sau antrenorii de excepţie

1.070
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cadrul programului „Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie”, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiaţi 10 profesori și antrenori, acestora urmând să li se acorde un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi şi o suma în valoare de 8.000 de lei.

Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit şi au lansat tinere talente şi le-au sprijinit primii paşi atât intelectual cât şi moral.

Iniţiatorii acestui program îşi doresc ca excelenţa educativă a acestor profesori sau antrenori, mentori care au condus generaţii întregi spre succes, să nu rămână în umbra, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.

Ultimele două săptămâni în care se pot depune nominalizările la Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

Dacă şi voi cunoaşteţi  profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor, îi puteţi nominaliza până pe data de 31 decembrie 2014, pe site-ul Fundaţiei www.pentrucomunitate.ro .

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup

Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postală, E-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), cât și o justificare care să conțină cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse.


Pentru mai multe detalii şi informaţii:

http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=470&Itemid=106&lang=ro sau http://www.molromania.ro
și pe http://www.facebook.com/FundatiaPentruComunitate .



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3383

    e bine sa fie motivati

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.