Milan – Arsenal, derbiul serii în Ligă

Milan – Arsenal, derbiul serii în Ligă

1.010
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Atât rossonerii, cât şi londonezii sunt nevoiţi să se descurce fără o serie de titulari. Cele două formaţii s-au întâlnit în optimi şi în 2008, atunci englezii obţinând calificarea după 0-0 pe “Emirates” şi 2-0 în Italia.

 

Derbiul din această seară de pe „San Siro” se anunţă unul spectaculos, având în vedere forţa ofensivă a ambelor echipe. Milan are atuul terenului, dar şi un moral superior după victoria importantă din ultima etapă de la Udine, care i-a propulsat pe rossoneri pe prima treaptă a ierarhiei. În schimb, Arsenal şi-a compromis definitiv şansele la titlu în Premier League, chiar şi podiumul pare inaccesibil pentru băieţii lui Wenger, la 10 puncte distanţă de locul trei. Speranţele „tunarilor” se leagă astfel de Champions League, singura şansă rămasă de a salva sezonul. Ambele tabere au, înaintea confruntării din această seară, o serie de indisponibilităţi. Allegri nu poate miza pe: Nesta, Pato, Aquilani, Flamini,  Yepes, Kevin-Prince Boateng, Cassano, Merkel şi Abbiati. De partea cealaltă, formaţia londoneză nu îi va putea utiliza în această seară pe Mertesacker, Jenkinson, Diaby şi Santos. De asemenea, Gervinho are şanse infime de a juca, abia întorcându-se de la Cupa Africii. În cealaltă partidă a zilei, Zenit St. Petersburg întâlneşte pe teren propriu Benfica Lisabona.

 

Rezultate înregistrate ieri în optimi:

Bayer Leverkusen – Barcelona 1-3 (’52 Kadlec – ’41 şi ’55 A.Sanchez, ’88 Messi)

Olympique Lyon – APOEL Nicosia 1-0 (’58 Lacazette)

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.