Solomon: “Deszăpezirea în Craiova s-a făcut ca la carte. Jos Pălăria!” :))

Solomon: “Deszăpezirea în Craiova s-a făcut ca la carte. Jos Pălăria!” :))

703
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

RAIOVA. Primarul Craiovei consideră că acţiunile de deszăpezire din Craiova s-au făcut “ca la carte”, edilul – şef mulţumind public directorilor din primărie care s-au ocupat de problemă.

Antonie Solomon a respins criticile formulate la adresa sa până şi de propriul secund pe linie administrativă, vicele Mărinică Dincă, legate de activitatea de deszăpezire din oraş.

“Indiferent ce ar spune unii, vă garantez că activitatea de deszăpezire din oraş s-a făcut ca la carte. S-au ocupat doi directori din primărie, oameni cu mare experienţă, care lucrează de 2o de ani în primărie. E vorba de Nicu Tuţu şi de Adriana Motocu. Vă spun: nu ştiu dacă au dormit o secundă în această perioadă, din 24 ianuarie când a început să ningă, mai ales Tuţu, care se ocupa de partea de noapte, când a nins şi mai mult. S-a acţionat în fiecare zi cu 42-45 de utilaje în toată Craiova şi, încă o dată, vreau să le mulţumesc public. Jos pălăria”, a spus Solomon.

Edilul-şef spune că a demarat în oraş şi transportul zăpezii adunate pe marginea arterelor de circulaţie.

“Vom avea în fiecare noapte 50 de maşini care vor căra la zăpadă. Chiar şi noaptea trecută s-a lucrat la acest lucru”, a precizat Solomon.

Răspunde printr-un comentariu la întrebarea autorului:

Tu ce părere ai despre acţiunea de deszăpezire din Craiova?

Sursa: oradedolj.ro



26 COMENTARII

  1. #21
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    682

    Strada mea au deszapezito ca la carte. acum 1 zi Ma mir. E prima data in 4 ani de cand sunt cand vad strada deszapezita.. O lucra cineva de aici la primarie

  2. #22
    g0d
    di'hor
    Data de inscriere
     16-03-2011
    Mesaje
    402

    Ba, voi credeti ce vedeti sau ce scrie la gazeta? E totul ok, nothing to see here, move along.

    A wise man once wrote:There is no such thing as rape. Any female who leaves her rightful place in the house and the kitchen is fucking begging for cock in her holes. If she gets the cock she so badly is asking for, it's not fucking rape, it's a damn slut getting what she fucking deserves.
  3. #23
    Junior
    Data de inscriere
     23-11-2007
    Mesaje
    98

    ….bariera valcii e moarta… nici urma de miscare .. ..bine ca a venit baiatul unui vecin cu un plug si ne-a mai scos si pe noi la lumina ca asa ne rupeam de dat la zapada ca data trecuta …rusine …..’cand mai dai un verdict te asiguri ca ai dat zapada din toata craiova nu doar arterele principale’

  4. #24
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    981

    Poate el crede ce zice. Posibil si asta.
    A afirmat el ca alte orase si capitale vestice arata mai urat decat Craiova …

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !
  5. #25
    Junior
    Data de inscriere
     19-03-2009
    Mesaje
    93

    cu minciuna asta……le dete peste cap pe toate….strazile din brestii sunt toate vai mama lor…..baga lama si mai rau le fak…mi-am rupt masina prin ele…ar trebuii sa i-o dau sa mi-o faca

  6. #26
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    552

    „Deszapezirea s-a facut ca la carte”! Mda… Acum depinde ce fel de carti citeste panalul primar… de trefla, de pica, de romb sau de inima portocalie.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.