Sute de copii s-au intalnit cu Mos Craciun la Centrul Comercial AUCHAN...

Sute de copii s-au intalnit cu Mos Craciun la Centrul Comercial AUCHAN Craiovita

715
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Fericire maxima pentru cei mai mici dintre clientii Centrului Comercial AUCHAN Craiovita. De la orele pranzului, si-a facut aparitia, nimeni altul, decat Mos Craciun, cel mai asteptat personaj al anului de catre copii.

Intreaga zona  amenajata pentru sarbatorile de iarna a fost luata cu asalt de parinti si copii, dornici sa-l vada pe cel care le indeplineste toate dorintele, odata pe an.

Craciunite de poveste, personaje Disney, trupe de dansuri, trupe de colindatori si trupe de Kangoo-Jumps, au declansat un val de spectacole artistice, care i-a  incantat pe cei care au ales sa-si faca cumparaturile in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita.

‘’Am tinut sa fim prezenti astazi, aici, pentru ca am lasat scrisoarea pentru Mos Craciun, iar baietelul nostru astepta de doua saptamani aceasta zi. A venit exact cu ce a dorit cel mic sa vina si acum sarbatorile acestea vor ramane o amintire frumoasa pentru el si pentru noi’’, a declarat Mihaela Tudorache, mama unui baietel de sase ani.

Toate scrisorile scrise de cei mici si-au gasit cadourile in sacul lui Mos Craciun, la Centrul Comercial AUCHAN Craiovita, astfel ca sarbatoarea magica a iernii sa fie deplina.

‘’A fost o luna plina de surprize si de activitati dedicate in special celor mici, care a culminat astazi cu sosirea lui Mos Craciun. Bucuria celor mici a fost probabil cel mai frumos cadou pentru parintii  care si-au adus copiii in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita. Au imbinat astfel atmosfera cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna, cu mult asteptatul moment al sosirii lui Mos Craciun’’, au declarat reprezentantii Agentiei EVOBRAND, firma care organizeaza evenimentele din centrul comercial.

La Centrul Comercial AUCHAN Craiovita e usor sa oferi zambete celor dragi si sa-i surprinzi in mod placut, de fiecare data!

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.