Locotenentul protestatar exclus din Armată

Locotenentul protestatar exclus din Armată

712
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Statul Major al Forţelor Aeriene a decis excluderea din Armată a locotenentului Alexandru Gheorghe. Acesta este acuzat că a încălcat regulamentele militare prin participarea la protestul din Piaţa Universităţii.

Militarul a participat la protestele din Piaţa Universităţii în uniformă. Alexandru Gheorghe a declarat în timpul protestului la care a participat că “s-a săturat de batjocura din această ţară” şi i-a îndemnat pe români să nu aibă încredere în clasa politică şi să continue manifestaţiile.

Locotenentul Alexandru Gheorghe are de 27 de ani şi era încadrat la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Decizia Statului Major al Forţelor Aerienea fost luată după ce anterior Consiliul de Judecată întrunit în cadrul Unității Militare de la Câmpia Turzii hotărâse excluderea din Armată a locotenentului.

Apărătorul locotenentului Alexandru Gheorghe, generalul Ion Panaitescu, declara la acea vreme: “Piesa fusese deja scrisă. Este absolut aberant tot ce s-a întâmplat azi la Câmpia Turzii. Nu s-a judecat nimic pe fond”.

 

Sursa: http://ponturidespre.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4837

    Era previzibila o astfel de masura!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-01-2007
    Mesaje
    598

    si cred ca si corect!desi sunt militar,sunt de acord cu ce a spus omu,dar trebuia sa protesteze in haine civile!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.