Numeroase solicitări pentru I.S.U. Dolj, în ultimele 24 de ore

Numeroase solicitări pentru I.S.U. Dolj, în ultimele 24 de ore

889
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Patru incendii și 24 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, acesta este numărul cazurilor de urgenţă în care echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate, în ultimele 24 de ore, să intervină.

Cele patru incendii au izbucnit din diferite cauze: unul dintre incendii a izbucnit la un transformator electric aparţinând unui furnizor de energie electrică, din mun. Craiova, Aleea 5 Zambilelor, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric, un alt incendiu a izbuncit la locuinţa unui  cetăţen, din mun. Craiova, str. Cindrelu, cauza probabilă a acestui incendiu fiind jocul copiilor cu focul.

Incendii au existat şi pe raza judeţului Dolj

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie), proprietatea  unui cetăţean, din com. Tălpaş, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric, iar Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa  unui cetăţean, din com. Apele Vii. La intervenţie au mai participat Detaşamentul Pompieri Caracal cu o autospecială, S.V.S.U. Apele Vii cu o autospecială şi S.V.S.U. Castranova cu o autospecială.

În urma acestor incendii din ultimele 24 de ore nu au existat victime, ci doar pierderi materiale.

De asemenea, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a acţionat  şi pentru evacuarea apei din două gospodării, în mun. Craiova, Aleea IV Brestei, nr. 70, 72 şi pentru deszăpezirea unei ambulanţe de la S.A.J. Dolj, care se deplasa la o solicitare în mun. Craiova, str. Polovragi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj atenţionează ca în această perioadă se interzice: păstrarea surselor de foc, cum sunt chibrituri, brichete, lumânări, lămpi cu gaze şi altele asemenea, în locuri în care au acees copiii, nesupravegherea copiilor, precum şi blocarea lor în casă cu lumânări aprinse, sobe, plite, sau aparate electrice aflate în funcţiune; utilizarea aparatelor electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie, cu defecţiuni sau cu improvizaţii; folosirea siguranţelor fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat, suprasolicitarea instalaţilor folosind mai multe instalaţii simultan.

Sursa foto: Arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3429

    la multi ani i.s.u

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.