(Foto) Incendiu puternic, izbucnit la Spitalul Segarcea, stins după 2 ore

(Foto) Incendiu puternic, izbucnit la Spitalul Segarcea, stins după 2 ore

1.132
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Incendiul a izbucnit pe 1 ianuarie, în jurul orei 16.00, la acoperişul unei anexe a Spitalului Segarcea unde erau depozitate fişele pacienţilor depistaţi cu virusul HIV, dar şi aparatură medicală. În imediata apropiere se afla Pediatria. Flăcările au cuprins acoperişul spitalului pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. 

DSC_5047

Focul a fost observat de paznic și, imediat, s-a intervenit pentru evacuarea lucrurilor. „Am scos toate documentele din toate birourile, aparatură şi calculatoare. Din fericire, focul nu s-a extins la arhivă, au ars doar acoperişul şi birourile. Arhiva nu are nimic” a declarat managerul Spitalului Segarcea, Doru Gofiţă, potrivit aceleiași surse. 

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe aproximativ 460 mp cu posibilități de propagare la Secți de Pediatrie și Stația de Oxigen. În sprijinul echipajelor din Segarcea au mai venit 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului 1 Pompieri Craiova, 2 autospeciale de la Detașamentul 2 Pompieri Craiova și 1 autoscară de salvare de la înălțimi, care, însă, nu a funcționat din cauza frigului.

S-a intervenit cu şase autospeciale de apă şi stingere, două de la Segarcea, patru de la Craiova, utilaje de la primărie, o instalaţie de ridicat şi o autoscară de la Craiova. Autoscara funcţiona, dar din cauza temperaturilor scăzute instalaţia hidraulică a îngheţat„, a declarat şeful ISU Dolj, Contantin Florea.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2346

    dosarele sida

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3409

    Cam asa miroase , a disare de SIDA arse .

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3465

    vai de ei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.