Craiova: MedLife cumpără Clinicile Sama

Craiova: MedLife cumpără Clinicile Sama

2.795
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Operatorul de servicii medicale private MedLife preia clinicile Sama din Craiova, un business de peste 3,5 mil. lei anul trecut şi îşi extinde astfel prezenţa în mai multe oraşe din sud-vestul ţării. Aceasta este prima dintr-o serie de două – trei tranzacţii pe care estimează că le va realiza anul acesta, când nu exclude nici o preluarea mai mare, cum ar fi o achiziţie a unui rival din top 10. Compania nu a făcut publică valoarea tranzacţiei.

„2015 este un an important în dezvoltarea MedLife, în decursul căruia estimăm investiţii de peste 10 milioane de euro (peste 44 mil. lei – n.red.), prin deschideri de unităţi noi şi prin achiziţii la nivel regional”, a spus Mihai Marcu, preşedintele MedLife.

Compania SAMA are in componenta doua clinici multidisiciplinare incluzand o unitate medicala cu spitalizare de zi, un centru de kinetoterapie, doua centre de medicina muncii, 6 laboratoare si mai multe puncte de recoltare.

Operatiunile SAMA sunt repartizate in orasele Craiova, Ramnicu Valcea, Slatina, Balcesti si Calafat. Grupul SAMA este lider al serviciilor medicale de laborator din Oltenia si unul dintre cei mai importanti operatori in zona serviciilor de ambulatoriu din regiune si a inregistrat in anul 2014 o cifra de afaceri de peste 800.000 de euro.

Sursă text: Ziarul Financiar



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3451

    sa apara concurentaaaaaaaaaaa

  2. #2
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    205

    .. sau sa apara si la noi asigurari medicale la privat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.