Producătorul craiovean Casa Noastră a realizat în anul 2014 afaceri de aproape...

Producătorul craiovean Casa Noastră a realizat în anul 2014 afaceri de aproape 160 de milioane de lei

2.554
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În Craiova zilelor noastre, cu suişuri şi coborâşuri în zona economică, în care grupul turc ETI va investi 40 de milioane de euro într-o fabrică ce se află în plin proces de construcţie, în care Compania Ford se află într-o perioadă de declin, după ce până în prezent au plecat voluntar 494 de angajaţi, există şi companii precum producătorul de sisteme de ferestre şi uşi Casa Noastră din Craiova, care comercializează brandul QFort,  ce a încheiat anul precedent cu afaceri de aproape 160 de milioane de lei (36 mil. euro), în creştere cu 13% faţă de 2013, având peste 1.000 de angajaţi.

Compania Casa Noastră din Craiova a început livrările în străinătate pe timp de criză, în 2009, iar acum exportă în ţări precum Italia, Franţa, Austria, Germania, Elveţia, Belgia sau Olanda.

„Am crescut datorită exporturilor, care au reprezentat 67% din cifra de afaceri de anul trecut“, spune Ştefan Cherciu, preşedinte şi acţionar majoritar al  companiei Casa Noastră.

Pentru anul 2015 compania şi-a propus o creştere de cel puţin 15% a cifrei de afaceri comparativ cu anul precedent, Cherchiu estimând că exporturile au potenţial să atingă o pondere de 75% din rulaj. „Anul acesta o să consolidăm businessul în Italia. (…) În Franţa am intrat timid anul trecut, anul acesta va fi anul în care vom dezvolta numărul de clienţi şi agenţi. (…) Iarăşi Germania este o piaţă imensă, care trebuie fructificată, dar preferăm să ne concentrăm câte doi-trei ani într-o ţară şi după să mergem mai departe, după ce avem acoperire la nivel naţional“, afirmă Cherciu.

Casa Noastră a participat în ultimii ani la mai multe târguri internaţionale de profil, unul dintre cele mai recente fiind EquipBaie, care a avut loc în Franţa în noiembrie anul trecut.

Sursa Text şi Foto: Ziarul Financiar



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2368

    Bravo lor cea mai buna calitate

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3456

    super calitate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.