Reapar problemele pentru locuitorii satului Zănoaga

Reapar problemele pentru locuitorii satului Zănoaga

1.046
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Vremea a început să se încălzească în ultima perioadă, iar locuitorii satului Zănoaga se confruntă cu noi probleme cauzate de apa rezultată din topirea zăpezii. Apa din fântâni a început să crească din nou şi să reapară în beciurile oamenilor inundate şi în urmă cu o lună.

“Scoatem zilnic din beci, de când zăpada a început să se topească, o găleată de apă şi tot apare, iar în fântâni apa a început să crească din nou”, a declarat un  locuitor al satului Zănoaga.

Cu aceste probleme, oamenii s-au confruntat şi în luna decembrie a anului trecut, când peste 300 de gospodării de pe latura de sud a satului doljean Zănoaga au avut beciurile şi fântânile inundate din cauza pânzei freatice ridicate şi a precipitaţiilor abundente din perioada respectivă.

În ciuda acestui fapt, deşi problemele încep să reapară, locuitorii zănogeni nu au mai primit apă potabilă de aproximativ trei săptămâni, mai exact din data de 22 decembrie când Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova a efectuat transportul de apă potabilă cetățenilor cu 3 subofiţeri şi o autospecială de lucru, apă care aşa cum au declarat oamenii a fost tulbure şi îngălbenită, din care nu au putut să bea, dar pe care au folosit-o în gospodării, la animale.

Foto: Arhivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.