Social democraţii olteni, în sprijinul sinistraţilor

Social democraţii olteni, în sprijinul sinistraţilor

277
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aceştia fac apel la locuitorii judeţului, care pot dona alimente neperisabile sau aparate pentru încălzire, să le depună la sediul PSD Olt.

 

„Nepăsarea noastră poate costa suflete şi de aceea PSD Olt vrea să fie solidar cu cei care în aceste zile suferă iniţiind campania «Ajutoare pentru sinistraţi». Pentru toţi cetăţenii judeţului Olt care se vor alătura campaniei noastre, la sediul PSD din Slatina, bulevardul A.I. Cuza, bloc V5, parter, se vor colecta alimente neperisabile (conserve, paste făinoase, făină, ulei, mălai, zahăr, orez, biscuiţi, ciocolată, apă minerală, ceai, cafea etc.). De asemenea, ustensile pentru dezăpezire, aparate de încălzire sau alte surse pentru producerea energiei electrice şi termice vor fi utile în această campanie”, se arată într-un comunicat remis de PSD Olt.

 

În document se precizează că reprezentanţii partidului se vor implica în contactarea societăţilor care pot pune de dispoziţie utilaje de deszăpezire.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.