Sfârşit de săptămâna ca-n poveşti pe scena Teatrului „Colibri”

Sfârşit de săptămâna ca-n poveşti pe scena Teatrului „Colibri”

823
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” le-a pregătit celor mici un alt sfârşit de săptămână de excepţie şi continuă seria poveștilor şi în acest weekend, sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 18:00, cu minunata poveste „Sarea în bucate”  iar duminică, 18 ianuarie, începând cu ora 11:00, cu spectacolul interactiv despre prietenie „Jocuri magice”.

 Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, la ora 18:00, craiovenii se vor bucura de minunata poveste Sarea în bucate, după Petre Ispirescu, prin spectacolul realizat pe un scenariu și în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. Viață personajelor dau actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

Duminică, 18 ianuarie 2015, ora 11:00 este rezervată la Teatrul „Colibri” pentru „Jocuri magice”, un spectacol interactiv despre prietenie și valorile ei, adus în scenă de actorii: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este creația lui Vladimir Cantor.

Copiii se pot bucura din nou, înainte de spectacole, în Sala studio, de jucăriile din lemn oferite de magazinul Bebeti din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.