Grav accident rutier pe Calea Bucureşti. O femeie a murit

Grav accident rutier pe Calea Bucureşti. O femeie a murit

4.044
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 2,67)

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri după-amiază, pe Calea Bucureşti din Craiova, în zona hotelului  Sydney, la ieşirea din oraş către Metro. O femeie de 79 de ani a fost accidentată mortal de un craiovean de 40 de ani, băut, ce se afla la volanul unui BMW X5.

Din primele cercetări ale Poliţiei Rutiere Craiova reiese faptul că bărbatul care conducea bolidul BMW X5, Cătălin Lăpădat, are vârsta de 40 de ani, iar ieri dupa-amiază în timp ce conducea dinspre centrul Craiovei către Balş, pe Calea Bucureşti a oraşului, în zona hotelului Sydney, la ieşirea din oraş, a accidentat-o mortal pe Elena Ghiţa, de 79 de ani, din comuna doljeană Orodel. Din păcate, pentru femeia accidentată medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic, constatând decesul acesteia.

Potrivit rezultatului efectuat cu aparatul etilotest, şoferul avea o alcoolemie cu o concentraţie de 0,27 mg/l, urmând să fie dus la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru efectuarea recoltării de probe biologice. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările au continuat pentru a stabili dacă femeia traversa regulamentar strada, ţinând cont de faptul că victima a fost găsită la câţiva metri de trecerea de pietoni.



25 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    74

    stie cineva cine era soferul? mi se pare curios ca stirea a fost si pe GDS, iar la cateva ore a fost stearsa.

  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3379

    Un prost cine sa fie. Un prost beat pe deasupra.

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  3. #23
    @#I
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    348
    Citat Mesaj initiat de GTME
    stie cineva cine era soferul? mi se pare curios ca stirea a fost si pe GDS, iar la cateva ore a fost stearsa.

    ai verificat și pe alte saituri?

  4. #24
    Junior
    Data de inscriere
     19-03-2012
    Mesaje
    91
    Citat Mesaj initiat de allexinho
    Nu am vazut parcare interzisa in zona hotelului respectiv , este o portiune lunga de drum iar oamenii din zona ar trebuie sa parcheze masina la un km, in orasu asta toate locurile de parcare sunt ocupate nu mai poti sa parchezi ca dracu din balta verde e stapan pe spatiu public, oricum nu din vina parcarilor sunt accident ci din cauza neatentiei.

    Trebuie sa recunosc planul urbanistic al orasului Craiova este…ineficient. Dar orasul este mic si nu inteleg de ce sunt atatea masini, e o chestiune de lejeritate presupun, astfel mucosii de liceu s-ar duce si ei cu autobuzu sau mucosii mai mari de la facultate la fel cu autobuzu. Fapt real: 4 persoane stau intr-un apartament de 2 camere pe Calea Bucuresti si au 4 masini(fiecare cu a lui) si lucreaza doar 2 persoane din acel apartament. Ceva pute.

    Ar trebui sa va zgarii masinile cu cheia de la bicicleta, dar sunt om cu bun simt si anunt doar autoritatile, chiar daca sunt la fel de eficienti ca un sac de pietre.

  5. #25
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    309

    la puscarie cu el pe minimum 15 ani asta ar merita acest incostient,dar sa vedeti ca scapa daca are cunostiinte la spital ii iasa analizele bune,,,,,,,,asa scapa toti infractorii in ziua de azi,nu exista lege la noi in tara,acea femeie a murit pe loc din acel impakt si saracii politisti l-au incadrat la vatamare corporala din culpa,va intreb eu Domnilor:care vatamare?unde? ca din cate se vede exista un om mort..

    Edited by MOD

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.