Zilele Columbofiliei Românești, la Craiova (Program)

Zilele Columbofiliei Românești, la Craiova (Program)

811
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Columbofilii din întreaga țară se reunesc, în acest week-end, la Craiova pentru a relua tradiția oganizării expozițiilor la nivel înalt, incepută în anul 1990, sub egida Federației Columbofile Oltenia, dar întreruptă în urmă cu un deceniu. Vor fi prezentați 350 de porumbei voiajori, care au obținut rezultate de top național, provincial și judetean în sezonul columbofil  2014, aparținând crescătorilor, membri ai asociațiilor columbofile din județele Dolj, Gorj, Mehedinti, Vâlcea, Olt, Argeș și teleorman. Evenimentul va fi gîzduit de Centrul Multifunctional Craiova

Potrivit organizatorilor, in cadrul expozitiei provinciale se va organiza un stand de vanzare in scopuri caritabile a unor porumbei donati de crescatori de top din zona olteniei, cu scopul ajutorarii unui copil care sufera de Sindromul Down. Tatal sau, Emil Stan, este și el columbofil in cadrul Asociatiei Columbofile a Judetului  Olt.

Federația Columbofililor din România va premia cu medalii porumbeii si crescatorii aflati pe primele trei  locuri in campionatul provincial  zona oltenia 2014. Asociatia organizatoare a evenimentului – Asociatia Columbofila a Judetului Dolj “Ioan Gelu Gătejescu” – va premia porumbeii si crescatorii aflati pe locul 1, in acest campionat, cu un trofeu, fiind acordate diplome tuturor porumbeilor si crecatorilor participanti la expozitie.

Totodată, in cadrul expozitiei a fost invitat cu un lot de 120 de porumbei de la Clubul National al Crescatorilor de Porumbei Voiajor Romanesc de Frumusete.

Premierile vor avea loc sambata, 24 ianuarie 2015, incepand cu ora 17.00, la restaurantul Europeca ( sala parter) din Craiova, Str. Pietatii, nr. 9-11-13, costul banchetului fiind de 70 lei/persoana. În aceeasi zi, la o ora ulterioara va avea loc premierea anuala a Asociatiei Columbofile a Judetului Dolj “Ioan Gelu Gătejescu”.

Programul expozitiei este urmatorul:

Vineri 23 ianuarie 2015, orele 16.00-20.00 – primirea exponatelor;

Sambata 24 ianuarie 2015, ora 09.00, deschiderea oficiala; orele 09.30- 17.00, vizitarea expozitiei;

Duminica 25 ianuarie 2015, orele 09.00-12.00, vizitarea expozitiei; ora 12.30, ridicarea exponatelor.

Evenimentul este organizat de Asociatia Columbofila a Judetului Dolj “Ioan Gelu Gătejescu” și va avea loc în incinta Centrului Multifunctional Craiova, situat pe Str. Aleea Targului, nr. 26 ( incinta fostului targ municipal – cartierul romanesti- zona adiacenta Bvd. Dunarea, in directia de iesire din oras spre Calafat)

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3507

    ceva deosebit.copii vor fi impresionati .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.