UPDATE: ”Ștergeau amenzile din calculator și băgau banii în buzunar”/Percheziții la Taxe...

UPDATE: ”Ștergeau amenzile din calculator și băgau banii în buzunar”/Percheziții la Taxe și Impozite Craiova

1.720
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mai multe birouri, precum și locuințe ale unor angajați și foști angajați de la Direcția de Taxe și Impozite Craiova, au fost percheziționate de poliţiştii doljeni şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Descinderile au avut loc într-un dosar mai vechi privind fraude informatice, fals, intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu.

În total au avut loc 24 de percheziţii domicilare și la Direcţia de Taxe şi Impozite. Persoanele vizate sunt bănuite că au creat un prejudiciu de peste 600.000 de lei.  Activitatea infracțională s-ar fi desfășurat în perioada 2007 – 2014.

În această dimineată, peste 50 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminaliţăţii Economice sprijiniţi de poliţişti din alte structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au descins în 24 de locaţii, la locuinţele unor angajaţi şi foşti angajaţi ai Direcţiei de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Craiova”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

”Ștergeau amenzile din calculator și băgau banii în buzunar”

 

Despre perchezițiile desfășurate la Durecția de Taxe și Impozite a comentat și primarul Craiovei, Olguța Vasilescu:Aceste persoane (vizate de ancheta poliției n.r.) stergeau amenzile unor cetateni din calculator si bagau banii in buzunar. Am avut cunostinta despre practicile lor inca de cand am devenit primar. Am pus la dispozitia organelor de ancheta toate informatiile necesare. Le-am dat acestor angajati calificativ nesatisfacator la evaluare, nota 1, ceea ce echivala cu decaderea lor din functia publica. Toti au castigat in instanta si s-au intors inapoi la lucru, continuand aceleasi practici. Astazi sunt audiati si, probabil, vor fi trimisi in judecata. Sper doar ca instanta sa nu ni-i mai trimita inapoi”.

Revenim!



10 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    419

    Sa-i bage la „lada” pe toti!Iar domnii procurori s-o verifice si pe Larguta,ca a ramas un loc vacant de cand a iesit Soloholmes

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2422

    Sa faca puscarie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    37

    Neah, de ce sa faca, puscaria e gata facuta

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    213

    Ma gandeam sa plecam peste granita si sa lasam ceva in urma…..

    Poate asa scapam de toti hotii..

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-02-2013
    Mesaje
    6

    Tariful era de jumate fata de suma datorata :-D

  6. #6
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2811

    Descurcareti

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    376

    Mi-e că le dă cu suspendare… Măcar să rămână fără serviciu.

  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-01-2015
    Mesaje
    1

    Este legal la jumatate daca plateau amenda in 48 de ore .Pacat …, au facut ce au facut din cauza saraciei si greutatilor zilnice ; ca dee se putea unde era gramada mare MARE niste mizilicuri ce contau ca nu oricine avea acces la ei… Acum cei care doresc un loc de munca in locul celor 24 sau citi or fi cui dau spaga ? Intrebare pentru Doamna Primar al Municipiului Craiova ,, Lia Olguta Vasilescu”

  9. #9
    Troll
    Data de inscriere
     17-11-2012
    Locatie
     Bora Bora
    Mesaje
    709

    Magistrații au dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Bumbac Vasilica Iuliana, Bogoi Claudia Mariana,Păsărică Lucica, Mitroi Georgeta, Munteanu Elena şi Cojocaru Simon Octavian, pe o durată de 30 zile. De asemenea, s-a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpații: Beldeanu Gegiu Andreea Loredana, Coadă Petria Corina, Moraru Ioana și Cătănescu Valentina Anca. Instanța a respins propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Stepan Daniel-Petrișor, Predoaica Luminița, Gușiță-Gratie Liliana și Piciu Lilioară.

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3502

    am zis eu ca se descurca?prea sunt MARI scarbele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.