Craiova: Apel către proprietarii de terenuri cu destinația de alei de acces

Craiova: Apel către proprietarii de terenuri cu destinația de alei de acces

1.249
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în vederea executării lucrărilor de investiţii pentru introducerea reţelelor de utilităţi publice, este necesar ca terenurile ce vor fi afectate de aceste lucrări să aparţină domeniului public al Municipiului Craiova.

În acest sens, toţi proprietarii de terenuri care au destinaţia de alei de acces şi sunt vizate de lucrările sus menţionate, sunt rugaţi să sprijine Primăria Municipiului Craiova în vederea realizării acestora, prin renunţarea la dreptul de proprietate în favoarea Municipiului Craiova.

Cetăţenii aflaţi în această situaţie sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Municipiului Craiova din str. A.I. Cuza nr. 1, Clădirea Palace, camera 200, de luni până joi în intervalul orar 08.00- 16.30 şi vineri între orele 08.00 – 14.00, cu următoarele acte:

-copie act de proprietate pentru terenul alee de acces;

-copie documentaţie cadastrală + extras de carte funciară pentru teren;

-copie act de identitate al proprietarului terenului.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3508

    e greu si cu pamantul.il ai din neam si statul il vrea moca

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2432

    Da iti dau 2 lei nu valoarea lui normala

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    @#I
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    361

    Să-și dea acordul să se facă lucrările, cu contract serios. De ce e nevoie să-l cedeze? Ca să le ceară mai târziu primăria taxe, chirii și impozite pe terenurile cedate? Ca să facă unii afaceri pe terenurile private?
    Ce mentalitate stalinistă și de bișnițari
    Pentru lucrări de utilitate publică e normal să lași orașul să-ți folosească proprietatea, dar nu neapărat să și schimbi proprietarul.
    Tovarăși, ja la Coreea de Nord!

    Trec anii și ne întrebăm de ce nu se face mai nimic…Cu mentalitatea asta și priceperea asta în administrație…La mai multe procese de ani de zile! Ales bules…Administratori de oraș…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.