Autocamion furat din Danemarca, depistat la frontiera Calafat

Autocamion furat din Danemarca, depistat la frontiera Calafat

719
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat, azi-noapte, un autocamion marca Scania, care figura ca fiind furat din Danemarca. Autovehiculul era condus de un cetățean german, de 55 ani, și avea numere de nmatriculare provizorii de Ungaria.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autocamionul figurează ca fiind declarat furat din Danemarca,  din data de 20.12.2011.

”Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului neamţ dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autocamionul în valoare de 85.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Dolj, comisar şef  de poliţie Romică Ivănoiu .



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2431

    Cum a ajuns totusi in romania

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    492

    Dar vasele flotei comerciale romane nu le gaseste nimeni?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.