Deputatul Florentin Gust este noul președinte al Crucii Roșii Dolj

Deputatul Florentin Gust este noul președinte al Crucii Roșii Dolj

1.453
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Adunarea Generala a ales, astăzi, noua conducere a Filialei județene de Cruce Roșie Dolj, respectiv pe deputatul de Dolj Florentin Gust, singurul candidat pentru această funcție. De menționat că Gust este finul lui Mircea Geoană și al Mihaelei Geoană, presedintele Crucii Roșii Române.

Conform unui comunicat de presă al CRR Dolj, prima propunere a nou alesului presedinte, Florentin Gust, a fost aceea de a recomanda membrilor filialei ca functia de presedinte onorific sa fie ocupata de Ion Filimon, membru activ al organizatiei de peste doua decenii. Toti membrii echipei de conducere au fost investiti astazi cu functii onorifice. Noua echipa de conducere si-a manifestat dorinta si speranta ca, alaturi de voluntarii filialei, sa aduca un plus energie si idei benefice pentru dezvoltarea Crucii Rosii Dolj.

Crucea Rosie Romana este nu numai organizatia umanitara cu cea mai indelungata existenta neintrerupta din Romania, ci si una dintre cele mai puternice. Forta ei este data de numarul mare de oameni care i s-au alaturat pentru a realiza impreuna o opera de caritate cu impact social imediat, opera intemeiata pe Misiunea Fundamentala a Miscarii de Cruce Rosie – alinarea suferintei umane si pe cele sapte principii fundamentale ale Crucii Rosii –  umanitate, impartialitate, neutralitate, independenta, voluntariat, unitate si universalitate.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-01-2015
    Mesaje
    0

    Voluntariatul si dezvoltarea spiritului civic sunt flori rare in Romania! Bravoo dl Gust pentru implicare! articolul este usor rautacios, nu inteleg de ce, pana la urma astfel de activitati ar trebui incurajate! Functia castigata de Gust este una onorifica, asadar munca si timp acordat gratis societatii! Poate ca ar fi bine sa ne aplecam mai mult pe activitatile de la Crucea rosie si mai putin pe can- canuri si picanterii de doi lei1

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     craiova - Rm. valcea
    Mesaje
    3

    Citiți cu atenție :” funcție onorifica ” !

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     11-02-2006
    Mesaje
    107

    daca nu ma insel crucea rosie e condusa de nenorocitii de comunisti de la psd , nevasta lui geoana e presedinta crucii rosii , porcii astia fura din contractele de achizitii nu din salarii ! oriunde e vorba de contracte hop si un nenorocit de psd-ist !

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    495

    Daca pt orasul Craiova, omul politic Gust nu a facut NIMIC, s-a gandit ca ar fi buna si o astfel de functie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.