Craiovean prins a 5-a oară când conducea fără permis

Craiovean prins a 5-a oară când conducea fără permis

1.535
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,75)

Laurențiu Sorin Pascu, de 26 de ani, avea la activ trei condamnări definitive pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și cercetat pentru alte două infracțiuni la regimul circulației. Săptămâna trecută a fost din nou prins de poliție la volanul unei mașini, pe Strada ”Împăratul Traian” din Craiova. Tânărul a fost condamnat definitiv anul trecut la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, fiind acum în perioada termenului de încercare de 3 ani și două luni, pentru trei fapte de conducere fără permis. Pe 11 noiembrie 2014 mai fusese prins conducând fără permis. 

 

Tânărul din Craiova a fost reținut, aseară, de polițiști, după ce pe 26 ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat Laurențiu Pascu, de 26 de ani, din localitate. Din verificările efectuate, oamenii legii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
„Craioveanul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi, 3 februarie 2015, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

 



14 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-12-2007
    Mesaje
    15

    Si tot asa pana omoara pe cineva. Il ia militia o noapte in arest in vreun club eventual apoi arest la domiciliu. Si uite asa scapa bazma curata.

  2. #2
    nebunu
    Data de inscriere
     13-06-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    14604

    „oamenii legii” sunt mai cretini decat gibonul ala

    vai de mama si de om… in ce tara ne aflam… ras si batjocura

    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.a„¢MARIAN COZMA - VESZPREM
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     15-11-2005
    Mesaje
    85

    Acum sa isi faca coada si sa ii dea agravanta in 8 luni

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     19-02-2008
    Mesaje
    168

    Tara si legi de cacat. Daca s-ar sanctiona cum se cuvine, nu si-ar mai permite o a 2 a greseala de acelasi fel. Sa nu mai zic ca ar trebui sa nu isi permita nici prima oara, daca legile ar fi mai aspre in domeniile in care e nevoie de asta.

    NascuT si crescuT anTi buCUResti !
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    326

    mi-e rusine in tara in care traim,pai ce mai asteptati oameni buni sa omoare si asta vreun copil ceva doamne fereste,dati cu el la zdup pe mai multi ani sa vedeti mai face asa?

    Edited by MOD
  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     04-07-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    88

    Odata prins dosar penal , a doua oara puscarie direct..greu frate cu justitia in Romania

    Nu!
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-05-2009
    Locatie
     Norvegia
    Mesaje
    35
    Citat Mesaj initiat de beavis
    „oamenii legii” sunt mai cretini decat gibonul ala

    vai de mama si de om… in ce tara ne aflam… ras si batjocura

    „oamenii legii” adica politistii nu au nici o treaba cu pedeapsa omului , ei si-au facut datoria prinzandu-l si prezentandu-l instantei , si aici este problema ca instanta de judecata nu dispune prelungirea mandatului de arestare cu 30 de zile intrucat „nu reprezinta un pericol public domne” urmat de o pedeapsa cu executare nu cu suspendare …

  8. #8
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-11-2007
    Locatie
     unde nu te astepti!
    Mesaje
    738
    Citat Mesaj initiat de petre09
    L-au mai prins si cu masina mea

    te mai si lauzi… in locul tau mi-ar fi rusine ca am dat masina la cineva care nu are permis! iar daca facea accident! ce se intampla? ce ziceai? nimic…. ca a-ti asuma responsabilitatea tine de cultura generala si de crestere… sa inteleg ca ai fos crescut cu „tot ce ti-a trebuit” cat si individul la fel. sunteti ambii o rusine

  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     23-02-2013
    Mesaje
    54

    Nu e treaba ta , poate stie sa mearga mai bine ca tine crezi ca merge de acum? e vreo probleama ca am dato daca omorai tu pe cineva si aveai permis tot acolo se ajungea si masina am vanduto nu i-am imprumutato Degeaba ai permis daca nu stii sa pleci cu masina dupa loc ce chestii parca ar fi fost singurul in Romania care face asa cva nu stiti decat sa sariti cu gura da nu va vedeti si pe voi nu stiti decat sa comentati aiurea asa Daca facea o faptra buna nu lasati unu comentariii asa e omu………

  10. #10
    Junior
    Data de inscriere
     23-02-2013
    Mesaje
    55

    Dute si comneteazai pe aia de fura 15 mill de euro pe zi nu pe asta pana la urma si-a riscat libertatea lui si a facut cu capul lui nu la impins nimeni gandeste ca nu e ca s-a bage cutitu in oameni nici macar nu il cunoastetii si nu stiti ce fel de om e pentru ca jurnalisti astia infloresc totu el nu isi folosea talentu pe curese si raliuri el sa riscat sa aiba sa se duca la servici sa se descurce sa isi creasca copilu ! Suntem niste oameni raii!

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3408

    Probabil sa fie cum zici tu. Nu m-as mira ca asta fara permis sa mearga mai bine cu masina decat unu care are permis . In Romania totul este posibil

  12. #12
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2455

    Sa faca toti ani acum

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  13. #13
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    35

    Ambitios baiatu’

  14. #14
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    921

    a 6’a oara-i cu noroc !!

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.