Craiova: Târg Apicol la Centrul Multifuncțional

Craiova: Târg Apicol la Centrul Multifuncțional

691
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiova găzduiește, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a II-a ediție a Târgului Apicol. Evenimentul se va desfășura la Centrul Multifuncţional. Vor fi prezenți producători direcţi şi comercianţi din toată ţara de echipamente şi utilaje apicole, inventar apicol, stupi, rame, faguri şi produse apicole.

Peste 70 de expozanți, cu 90 de standuri de prezentare şi vânzare, și-au anunțat prezența la târg, iar organizatorii estimează că mai bine de 5.000 de persoane vor trece pragul Centrului Multifuncțional din Craiova pentru a vizita Târgul Apicol.

În 2014 ne-au trecut pragul circa 3-4.000 de vizitatori, în acest an estimările organizatorilor fiind de peste 5.000. Considerăm, aşadar, că sunt create toate premisele ca Târgul Apicol Craiova să-şi continue existenţa şi pe mai departe, obiectivul organizatorilor fiind ca acesta să devină unul dintre sau chiar cel mai mare eveniment de profil din ţară”, precizează reprezentanții Stupina BIA, organizatorul evenimentului.

 Târgul va fi deschis în zilele de 7 și 8 februarie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.