CJ Dolj plătește 278.000 lei pentru o… strategie de dezvoltare a județului

CJ Dolj plătește 278.000 lei pentru o… strategie de dezvoltare a județului

1.154
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Judeţean Dolj a scos la licitaţie serviciile pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare economico-socială a judeţului, pentru care a alocat de la bugetul judeţean nici mai mult nici mai puțin de 278.225 de lei. Noutatea cu care ar putea veni această strategie este greu de identificat din caietul de sarcini, semnat de directoare Ileana Măjină, prin care se solicită ca cea mai mare parte a lucrării să cuprindă informaţii deja cunoscute, cum ar fi cele legate de aşezarea geografică, factori şi resurse naturale, aspecte legate de activitatea CJ: componenţa, management resurse umane etc., dar şi legate de structura populaţiei şi dinamica demografică. 

Consiliului Judeţean explică, potrivit anunţului făcut pe e-licitatie.ro, că strategia de dezvoltare economică-socială a judeţului are rolul de a orienta dezvoltarea economică, socială, teritorială echilibrată a unităţii administrativ-teritoriale în perioada 2014-2020, „fundamentând accesul la fondurile europene, sursele de finanţare interne publice şi private, precum şi cele provenind de la alte categorii de donori în contextul actual creat de aderarea României la Uniunea Europeană”.

CJ Dolj a anunţat, de asemenea, că firma care va elabora această strategie va lucra în strânsă colaborare cu o echipă desemnată în acest scop de către instituție. Strategia va fi aprobată de plenul CJ Dolj, în urma acestei aprobări urmând să se facă şi cea de-a treia plată şi ultima a contractului de servicii.

Definitivarea unei viziuni şi stabilirea principalelor direcţii de dezvoltare şi obiective specifice ar putea fi, totuși, stabilite şi de specialiştii CJ, pe baza „oportunităţilor de finanţare din sursele publice şi private, interne şi externe”. La fel şi planul de acţiuni pentru perioada 2014-2020.

Cei interesaţi de realizarea acestei strategii pot depune oferte până la 17 februarie a.c., iar obiectul contractului presupune parcurgerea a trei etape din partea prestatorului: o etapă de analiză şi colectare a datelor, o etapă de elaborare a strategiei, precum şi o etapă de consultare publică si de aprobare a acesteia.



4 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22468

    ieftin rau

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    17

    ce nevoie mai avem de cj si de primar daca platim (chiar bani multi) firme sa gandeasca planuri de dezvoltare? dna ul se aude?

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3547

    firma castigatoare e din psd?hai ca sint sigur

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    50

    nu stiam k au loc concerte in craiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.