Craiova: Prinsă conducând cu 103 km/h pe Calea Severinului

Craiova: Prinsă conducând cu 103 km/h pe Calea Severinului

876
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La sfârșit de week-end, efective ale Sreviciilor rutiere şi formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale şi orăşeneşti au organizat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză. Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat și pe linia conștientizării conducătorilor auto și pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, în cadrul acţiunii poliţiştii rutieri au constatat şi aplicat 133 sancţiuni contravenţionale, din care 91 pentru viteză neregulamentară, în valoare de peste 27.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 13 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 60 de ani, din Caracal, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN6 (în zona de acţiune a indicatorului viteză maximă admisă 70 km/h) cu viteza de 139 km/h (+69 km/h). Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

În aceeaşi zi a fost depistată şi Roxana D., de 27 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe Strada Severinului din Craiova, cu viteza de 103 km/h.  Poliţitşii i-au aplicat o sancţiuni contravenţională, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    19

    Pun pariu ca politia a fost surprinsa!! )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.