Dolj: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

Dolj: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

732
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

21 de percheziţii au loc pe raza judeţelor Ialomiţa, Ilfov, Dolj şi în Bucureşti, la sedii de firme şi locuinţele aparținând unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu estimat la peste 22 de milioane de lei. Descinderile sunt efectuate de polițiștii ialomițeni.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, acțiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani şi folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii.

Conform anchetatorilor, în cursul anului 2014, cei în cauză ar fi creat circuite economice şi financiare fictive, cu scopul de a transfera sarcina fiscală către societăţi cu comportament tip fantomă sau care ulterior au intrat în faliment. O parte din sumele de bani obţinute în acest mod ar fi fost transferate către diverse societăţi şi persoane fizice din afara României, iar o altă parte ar fi fost introdusă în circuitul societăţilor ca aport de capital pentru justificarea şi reintroducerea în circuitul legal al acestora.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2493

    Foarte bine sa ii salte pe toti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    14

    Un fleac!1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.