(Video) UPDATE/Craiova: A intrat cu mașina în Restaurantul Prestige

(Video) UPDATE/Craiova: A intrat cu mașina în Restaurantul Prestige

1.240
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

O șoferiță de 32 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism marca Ford Ka a pierdut, aseară, controlul asupra direcției de mers și a intrat, la propriu, într-o clădire situată pe Strada Matei Basarab, vizavi de Catedrala Sf. Dumitru din Craiova. Femeia le-a spus polițiștilor ajunși la fața locului că i s-a blocat volanul și nu a mai putut controla autovehiculul.

Conform datelor IPJ Dolj, Daniela Fota, în vârstă de 32 de ani, conducea un autoturism Ford Ka pe Strada Sf. Dumitru și, la efectuarea virajului la dreapta, pe Str. Matei Basarab, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și, în jurul orei 22.15, a pătruns în imobilul nr. 15, unde se află Restaurantul Prestige.

Femeia, care a fost testată cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost sancționată cu 585 de lei.

 

Sursa video: Bobo



26 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    389

    Poate a crezut că restaurantul are Drive In, ca la McDonalds, o fi vrut să comande ceva raw-vegan….
    Un implant de neuroni i-ar trebui, în loc de maşină. Auzi, vrăjeală, i s-a blocat volanul! Sigur vorbea la telefon sau scria mesaje pe facebook, pare exact genul de femeie care face asta la volan. Nu că n-ar fi şi bărbaţi care fac asta, dar cred că e mai mult o caracteristică a piţipoancelor.
    Dar nici cu poliţia nu mi-e ruşine! Auzi, „nu a adaptat viteza la condițiile de drum”! Accidentul ăsta n-are nicio treabă cu viteza, femeia tocmai virase dreapta, de pe Sfântul Dumitru unde avea „cedează trecerea” cu un Ford Ka, ce viteză putea să aibă, 15 km/h?

  2. #22
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2525

    Ghinionista saraca

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #23
    Troll
    Data de inscriere
     12-08-2008
    Locatie
     Random Access Memories
    Mesaje
    1820

    Iti trebuie ceva skill sa faci asta..

    Tanar si nelinistit.
  4. #24
    Member
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    227
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    gata am pus update
    da, a fost o soferita

    Mulțam fain .. stiam eu

  5. #25
    De-al casei
    Data de inscriere
     21-07-2011
    Mesaje
    281

    lol ce a avut cu cu cladirea dar cu masina?i-a facut ceva domane fereste de asa ceva bine ca nu a fost nimeni pe trotuar ca il facea gramada

  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-01-2013
    Mesaje
    17

    fake

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.