Prioteasa ales preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia

Prioteasa ales preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia

432
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost ales, miercuri după-amiază, în funcţia de preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în cadrul şedinţei ordinare a CDR, care s-a desfăşurat în localitatea Rânca, judeţul Gorj.

 

“Preiau mandatul de preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia de la şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi, domnul Marius Balu. Vreau să subliniez buna colaborare pe care o avem toţi şefii de consilii judeţene din Oltenia, şi aici mă refer la Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Vîlcea, alături de conducerea Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Totodată, alături de alegerea preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, membrii CDR Sud-Vest Oltenia l-au desemnat şi pe noul vicepreşedinte al consiliului,  Paul Stănescu, președintele CJ Olt.

Reprezentanţii CDR Sud-Vest Oltenia, reuniţi, miercuri, în şedinţă ordinară au aprobat Raportul de activitate, raportul financiar-contabil pe anul 2011, precum şi bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul 2012.

Sursa: http://ponturidespre.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    754

    Sa vedem aici ce face

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-01-2007
    Locatie
     George Enescu
    Mesaje
    10

    Mda ! O sa ne dezvolte, ca si pana acum….! CIUCIU !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.