Super-concert What’s Up, pe 8 Martie, in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita

Super-concert What’s Up, pe 8 Martie, in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita

696
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Duminica, 8 Martie, doamnele si domnisoarele care vor alege sa-si petreaca timpul intr-un mod placut, in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita vor avea parte de numeroase surprize.

De la ora 16.00, ele vor fi intampinate cu flori si invitate la un super-concert WHAT’S Up, care va incepe la ora 18.00, in interiorul Galeriei comerciale AUCHAN Craiovita.
Organizatorii au pregatit pentru fanii cunoscutului artist si un concurs online, unde pot fi castigate 5 locuri in backstage-ul concertului. Tot ce trebuie sa faca un fan What’s Up este sa realizeze o fotografie selfie cu afisul Concertului de 8 Martie (poate fi print sau digital) si sa o trimita prin mesaj Facebook, la adresa facebook.com/evobrandromania.

Primele 5 fotografii, in ordinea aprecierilor primite, vor fi castigatoare, iar autorii lor vor fi duminica in culisele concertului What’s Up!

Pe 8 Martie, Centrul Comercial AUCHAN Craiovita aduce tuturor femeilor zambete, flori si voie buna, pentru un inceput frumos de primavara!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.