Universitatea din Craiova: Studenții și mediul business, în dezbatere

Universitatea din Craiova: Studenții și mediul business, în dezbatere

1.535
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

AIESEC Craiova în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează astăzi, 10 martie, Youth to Business. Evenimentul va avea loc la Universitatea din Craiova (sediul central, str. A.I. Cuza, nr 13), sala 228, la ora 14:00.

Scopul evenimentului este de a apropia studenții de mediul business și  a le trezi interesul pentru acest domeniu, prin prezentarea și dezbaterea unor subiecte actuale împreună cu cei trei invitați, și anume, Cătălin Adam, Cristian Nicolae și Vlad Drăgulescu. Intâlnirea va fi moderată de domnul prof. univ. dr. Cristi Spulbar de la Departamentul de Finanţe, Bănci şi Analiză economică al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Vor fi prezentate iniţiative de antreprenoriat accesibile tinerilor şi posibilităţile lor de finanţare. Prelegerile prezentate  vor fi dezbatute în trei workshop-uri la care sunt invitaţi studenţii interesaţi.

Pe parcursul a patru ore, studenții vor avea oportunitatea să cunoască și să învețe lucruri noi de la oameni cu o experiență vastă, dar și să-și exprime părerea în cadrul workshop-urilor organizate, care au ca temă „Antreprenoriat și dezvoltare regională”..



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.