(Foto) Craiova: Așa se fură motorina pe șantier?!

(Foto) Craiova: Așa se fură motorina pe șantier?!

968
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Lucrările de reabilitare a liniei de tramvai din Craiova sunt în grafic. Cel puțin asta susțin reprezentanții municipalității, care se așteaptă ca termenul de finalizare să fie mai curând decât prevede proiectul. Zeci de utilaje și oameni sunt angrenați pe șantier, iar lucrurile merg strună. Chiar și posibilul furt de combustibil, că doar e ”gratis”, din fonduri europene.

furt motorina 4

 

Un cititor Craiova Forum a surprins, azi, în jurul orei 12:20, doi muncitori care ”lucrau” de zor la extracția de motorină din rezervorul unui utilaj aflat pe șantierul din zona Calea București, mai precis în intersecția de la Stomatologie. Imaginile sunt grăitoare. ”Așa se muncește la linia de tramvai de pe Calea București! Probabil aveau (muncitorii n.r.) nevoie de motorină. Au ascuns bidoanele în ușa utilajului, în spate”, spune Valentin. Potrivit martorului, cel puțin două bidoane de 10, respectiv 20 de litri au fost umplute cu motorină din rezervor și apoi dosite de muncitori sub niște cartoane.

 

Firmele care se ocupă de execuția lucrărilor la linia de tramvai sunt SCT Bucureşti şi SC Mari-Vila Com SRL, tot din capitală.

 

 

Foto: Valentin Vlada

 



22 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    80

    sincer ca sa fiu putin egoist putin imi pasa ca ii fura pe patronii care la randul lor sunt niste hoti in frunte cu cei care i-au angajat sa faca lucrarea… dar de ce imi pasa e altceva … lucrarea dureaza mai mult … 20 de minute azi (cat dureaza furtul) cu 20 de minute maine … la 20 de zile inseamna inca o zi de munca. Cate nu s-ar putea face in ziua aia de munca pierduta pentru furaciune? s-ar putea repara alte strazi, s-ar urgenta lucrarea, s-ar fluidiza circulatia pemntru ca nu ar mai sta o banda blocata degeaba.
    Sincer as vrea sa ii vad pe astia dati afara de la firma si dati exemplu, pusi sa deconteze toate pierderile si toate orele si zilele pierdute degeaba .. nu conteaza ce salarii de mizerie au …asta nu e un motiv sa furi .. sau asa s-a impamantenit de pe timpul lui ceausescu? sa sa nu spuneti acum ca omanenii nu furau, ci completau …

  2. #22
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    395

    Pe ăștia de le luați apărarea și căutați scuze unei infracțiuni, tare as vrea să vă văd călcați de hoți, iar când vă duceți la poliție să vi se spună: „Ce vrei domne să le facem, știți ce săraci sunt hoții care v-au furat? Au copii acasă”. Sau: „Ştiți, acum suntem ocupați să-i luăm mai întâi pe ăia de au furat milioane, aveți rabdare după ce terminam cu ăia ne ocupăm și de dumneavoastră, dacă mai avem timp. Hoții se prind în ordinea descrescătoare a valorilor furate.” Sau mai bine, imaginați-vă că unul vă violează soția sau fiica, iar politistul vă spune:”Ce vrei domne, nu vezi ce pocitanie are acasă? Intelege-l și pe el…” Ati prins ideea, sau vreți si un desen?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.