Aeroportul Craiova găduiește expoziţia ”Straie populare în miniatură”

Aeroportul Craiova găduiește expoziţia ”Straie populare în miniatură”

833
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Vernisată pe 19 februarie 2015 în Galeriile “Cromatic”, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, expoziţia Straie populare în miniatură, realizată de Mihaela Tomescu, directorul Căminului Cultural Giurgiţa, Dolj, poate fi văzută, până pe 3 aprilie a.c., în Galeria pietonală a Aeroportului Craiova.

DSC_0102

 

Călătorii vor avea ocazia să admire piese unicat care reamintesc frumuseţea costumului popular autentic din regiunea Oltenia şi din părţile Sibiului. De asemenea, pe şevaletele puse la dispoziţie de Muzeul Olteniei, sunt reprezentate şi straie specifice etniilor care trăiesc în aceste locuri.

 

Expoziţia Straie populare în miniatură va rămâne deschisă în Galeria pietonală a Aeroportului Craiova până la 3 aprilie 2015, urmând ca în perioada 4 – aprilie 2015 să ajungă la Centrul Multifuncţional Craiova, cu ocazia Festivalului Primăverii.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.