Craiova: Vineri se oprește apa în cartierul Severinului

Craiova: Vineri se oprește apa în cartierul Severinului

685
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în data de 27 martie 2015, între orele 09:00 – 15:00, în Cartierul Severinului, în vederea cuplării conductelor nou construite pe Străzile Trifoiului, Albăstrele și Verdi la conductele de pe Străzile Toporași și Craiovești.

 

Întreruperea furnizării apei potabile se face la cererea Asocierii SC MITLIV EXIM SRL – SC TMUCB SA, care efectuează lucrările de reabilitare a reţelelor de apă din cadrul CL1 – Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în Municipiul Craiova.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de Calea Severinului, Strada Pârâului, Bulevardul George Enescu, Strada Aristizza Romanescu, Calea Severinului.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.