Craiova: Autoritățile simulează prăbușirea unui avion

Craiova: Autoritățile simulează prăbușirea unui avion

1.387
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,25)

Într-o zi obișnuită, aproximativ 2.000 de aeronave românești și străine survolează spațiul nostru aerian. Ca atare, nevoia unui exercițiu de simulare a unui incident aviatic este absolută. În acest sens, azi, de la ora 10:45, pe Aeroportul Internaţional Craiova se va desfăşura exerciţiul cu forţe şi mijloace în teren ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al judeţului Dolj.

 

Tema exercițiului este: ”Gestionarea situaţiilor de urgenţă determinate de producerea unui incident aviatic la o aeronavă de pasageri în timpul desfăşurării operaţiunilor de aterizare pe pista Aeroportului Internaţional Craiova”.

Foto: arhivă



4 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-03-2015
    Locatie
     ploiesti
    Mesaje
    36

    realitatea este ca ne jucam de a cutremurul sau diferite situatii de urgenta dar sa ne fereasca providenta sa se intample real pt ca suntem total nepregatiti.plus ca in situatii neprevazute exista factorul FRICA ceea ce este f important.totul se schimba atunci,reactii,psihic,comportament.eu cred ca exercitiile astea sunt cheltuieli inutile si nu si au rostul.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3609

    Exercitiile astea isi au rostul numai ca ne cam lipseste tehnica si profesionalismul..

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    84

    asemenea exercitii sunt chiar utile … da lipseste frica sau alte reactii psihice .. dar anumite automatisme se creaza numai prin exercitiu … de asemenea si acel profesionalism se creaza tot prin antrenament

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3729

    repetitia mama perfectiunii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.