Craiova: Concurs interjudețean de programare pentru licee, ProCon “Constantin Belea”

Craiova: Concurs interjudețean de programare pentru licee, ProCon “Constantin Belea”

3.341
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Concursul interjudetean de programare „ProCon – Constantin Belea” se adresează elevilor de la liceele din regiunea Sud-Vest Oltenia, judetele Dolj, Olt, Gorj, Valcea si Mehedint și este organizat de Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică din cadrul Universităţii din Craiova, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

 

Competiția se va desfășura în data de 28 martie 2015, cu începere de la ora 12:00, la sediul Departamentului de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică etapa finală a celei de-a doua ediţii a concursului interjudeţean de programare pentru licee, ProCon “Constantin Belea”.

 

Concursul a conţinut trei faze în desfăşurarea sa: etapa de antrenament, etapa de preselecţie şi etapa finală. Etapa de antrenament, precum şi cea de preselecţie s-au desfăşurat on-line, echipele participante fiind prezente în laboratoarele de informatică ale liceelor de care aparţineau, iar serverul de concurs fiind localizat în cadrul Departamentului de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică.

 

Iniţial, la concurs s-au înscris 22 de echipe, fiecare fiind formată din patru elevi de la liceele din judeţele din Regiunea Sud-Vest Oltenia, în total fiind înscrişi 88 de elevi. După etapa de preselecţie, în etapa finală s-au calificat 11 echipe: şapte echipe din Craiova şi patru echipe din judeţul Gorj.

 

În aceeaşi zi, va avea loc şi festivitatea de premiere. Premiile echipelor câştigătoare vor fi oferite de către sponsorii concursului, patru firme de prestigiu cu profil de IT din oraşul Craiova: NetRom, CS Romania, SyncRO Soft şi Caphyon.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3720

    asa sunt descoperite geniile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.