Calafat: Ascunși pe roțile de rezervă de sub TIR, voiau să intre...

Calafat: Ascunși pe roțile de rezervă de sub TIR, voiau să intre ilegal în țară

1.062
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei cetăţeni afgani care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi pe suportul roţilor de rezervă de sub două TIR-uri conduse de un cetăţean polonez şi un cetăţean turc, au fost descoperiți, ieri, de poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat.  

 

screenshot.313

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, ieri, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion cu remorcă, cetăţeanul polonez Andrei S., în vârstă de 51 de ani, care avea ca destinaţie Austria. Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascunse pe şasiul remorcii, aşezate pe suportul roţilor de rezervă, două persoane de sex masculin, care nu aveau asupra lor documente de identitate. La cercetări s-a constatat faptul că este vorba despre doi cetăţeni afgani.

 

Câteva ore mai târziu, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul turc Nezat I., în vârstă de 37 de ani, conducând un autocamion marca Volvo.

screenshot.314

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascunsă pe şasiul remorcii, aşezată pe suportul roţilor de rezervă, o persoană de sex masculin care nu avea asupra sa documente de identitate. La cercetări, persoana în cauză a declarat că este cetăţean afgan.

 

În ambele cazuri, conform protocolului româno – bulgar, persoanele şi mijloacele de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3717

    sarmanii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.