Craiova: Târg de Paște la Aliss Shopping City, cu Anda Adam și...

Craiova: Târg de Paște la Aliss Shopping City, cu Anda Adam și Antonia

1.291
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)
Craiovenii se vor putea bucura, în perioada 03 – 05 aprilie 2015, de un spectacol găzduit de Aliss Shopping City, primul centru comercial în aer liber din Craiova, eveniment prezentat de MC Edy Nicola. Două dintre cele mai în vogă  artiste ale momentului, Anda Adam și Antonia, vor concerta, iar pe parcursul celor 3 zile de distracție vor fi puse la dispozitia vizitatorilor preparate barbecue și bere, pentru a sarbatorii primavara Românească. Intrarea este liberă.
aliss afis
Cea mai noua si moderna zona de cumparaturi si petrecere a timpului dezvoltata pe 11.000 mp care va ofera zeci de magazine de imbracaminte, incaltaminte, sport, bijuterii si accesorii, servicii, restaurante si cafenele, intr-un mix de branduri care sa satisfaca toate gusturile consumatorilor, devenind locul perfect pentr a-ti aduce familia si pentru a te distra de minune.
Spectacolul va începe cu un program dedicat celor mici care se va desfășura de vineri până duminică între orele 14:00 – 17.00. În cadrul acestui program micuții se vor juca alături de personaje faimoase din lumea Disney, vor participa la concursuri cu premii organizate de Aliss din Tara Minunilor, vor modela baloane alături de zânele care vor anima petrecerea și care îi vor transforma pe micuți în ce personaj își doresc, vor dansa alături de clubul de dans Patricia și vor fi uimiți de scamatoriile magicianului Trei de Treflă.
De asemenea, toți cei care vor participa vor avea parte de mai multe surprize, momente artistice dar și de o prezentare de modă a magazinelor din cadrul Aliss Shopping City, care vă vor introduce în ultimele colecții primăvară – vară 2015. Acest frumos eveniment va culmina cu concertele susținute de trupele de cover-uri Inerția, Alive, Casual Band.
Nu ratați ocazia de a participa la o tombolă la care se vor câștiga vouchere în valoare de peste 5000 lei și care pot fi folosite în magazinele din cadrul Aliss Shopping City. Pe parcursul evenimentului vor fi reduceri substanțiale de până la -50% in zecile de magazine prezente. (Incaltaminte, Imbracaminte, Accesorii dama si barbati, Haine si jucarii pentru copii, Restaurante, Baruri, Loc de joaca pentru copii, Servicii, etc.)
Aliss Shopping City este situat în Craiovița Nouă, pe Blvd. Tineretului,  cu intrare din zona Kaufland – Aleea 1 Tineretului.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.