Craiova: ”Primul pas în carieră 2015”, oportunitate pentru studenți și masteranzi

Craiova: ”Primul pas în carieră 2015”, oportunitate pentru studenți și masteranzi

947
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,50)

“Primul pas în carieră” se află la a doua ediție și  are ca scop descoperirea tinerilor cu viziune și ambiție. Prin acest proiect, Adrem Invest, în parteneriat cu Universitatea din Craiova, oferă studenților și masteranzilor Facultății de Inginerie Electrică din Craiova oportunitatea de a își dezvolta abilitățile și a pune în practică cunoștințele tehnice dobândite în timpul studiilor, implicându-i în diverse proiecte ale companiei, sub îndrumarea managerilor cu experiență, care le vor împărtăși din cunoștințele dobândite de-a lungul carierei. 

 

Prezentarea programului de Internship va avea loc luni, 6 aprilie 2015, ora 14:00 în Aula AK1 a Facultății de Inginerie Electrică. În cadrul prezentării, participanții vor afla informații despre companie, secțiunile programului de internship, iar la final va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

“Cariera poate fi influențată și susținută de experiențe inedite alături de oameni care îndrăznesc să își transforme visurile în realitate. Credem cu tărie ca acest program este una dintre ele, iar studenții Universității din Craiova vor avea parte din plin de experiențe practice relevante sub îndrumarea colegilor noștri.  Ediția de anul trecut ne-a adus în companie tineri isteți, dornici să aplice cunoștințele învățate în timpul facultății, iar colaborarea frumoasă pe care o avem cu ei, ne-a determinat să continuăm să dezvoltăm proiectul „Primul pas în carieră” și în acest an . Așadar, le doresc succes tinerilor talentați și ambițioși!”, a declarat Mihai Olaru, COO Adrem Invest.

 

Candidaturile (Curriculum Vitae  + scrisoare de intenție) vor fi depuse exclusiv online, pe website-ul www.adrem.ro, la secțiunea Cariere, cu numele post : PRIMUL PAS ÎN CARIERĂ, în perioada 6– 30 aprilie.

 

Proiectul de internship „Primul pas în carieră” se adresează studenților din anii terminali și masteranzilor Facultății de Inginerie Electrică din Craiova.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.