Craiova: Microbuze Bacriz și autobuze RAT, cu probleme de… traseu

Craiova: Microbuze Bacriz și autobuze RAT, cu probleme de… traseu

2.411
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Mijloacele de transport în comun au fost oprite, ieri, în trafic, de polițiștii de la Rutieră, care au vrut să verifice legalitatea activităților de transport intern de mărfuri și persoane. În urma controalelor, două microbuze aparținând firmei ”Bacriz” și două autobuze ale RAT Craiova au fost retrase din traseu până la remedierea problemelor.

 

Cele două microbuze ale firmei private de transport în comun aveau neconcordanță în documente, mai exact erau trecute pe o licență de traseu, alta decât traseul pe care efectuau transportul.

 

În cazul celor două autobuze RAT, care circulau pe traseul E1, șoferii nu aveau deloc licență de traseu (o anexă a licenței de transport care se eliberează de autoritatea locală, prin care se stabilește traseul pe care mijlocul de transport în comun este autorizat să circule) și le-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare. Agenții de poliție au dat RAT Craiova un avertisment și o amendă în cuatum de 10.000 de lei.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2987

    F bine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.